Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

To Σπίτι Του Humberto Campana



Όταν είδα τη φωτογραφία από αυτή τη βιβλιοθήκη-σύνθετο, φτιαγμένη από σανίδες ενθουσιάστηκα. Κοίτα να δεις τι μπορείς να φτιάξεις με μερικές (εκατοντάδες) σανίδες! Μου ρθε βέβαια ένα flash forward από την Ελλάδα σε λίγα χρόνια, που μόνο έτσι θα φτιάχνουμε έπιπλα κατά πως πάμε οικονομικώς.


Kαι μετά είδα το υπόλοιπο σπίτι στο TrendHome. Ανήκει στον βραζιλιάνο αρχιτέκτονα Humberto Campana ενός εκ των δύο αδερφών που σχεδίασαν το ξενοδοχείο New Hotel στην Αθήνα. Βρίσκεται στο Sao Paolo και έμπνευσή του ήταν η βραβευμένη  Favela chair


Ορίστε και το υπόλοιπο σαλόνι. Να διευκρινήσω καταρχάς ότι η άμορφη μάζα που βλέπουμε στο βάθος δεν είναι λουκουμάς αλλά καναπές (υποθέτω). 'Όπως καναπές είναι επίσης (ξαναυποθέτω) το γιγάντιο κουβάρι σε γκρο πλαν. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται να δεις ένα συνηθισμένο σπίτι. 


Δεν πρόκειται για ονειροπαγίδα αλλά για ένα πρωτότυπο κι ευφάνταστο διαχωριστικό!


Mια άποψη της τραπεζαρίας με το πολύ ιδιαίτερο τραπεζομάντηλο (μ' αρέσειιιιιιιι! Μπορώ ήδη να φανταστώ τα καυστικά σχόλια της μαμάς μου χεχε..)



Και μέσω της κρεββατοκάμαρας φθάνουμε στα ιδιαίτερα μπάνια του διαμερίσματος.


Πλακάκι ούτε για δείγμα!


Μόνο συνεχείς σωληνώσεις πανταχούθε και ολούθε. Παιχνίδια με το χρώμα και το φως (όχι άμα θες βάψου εκεί μέσα. Άντρες παιδί μου....άντρες!)


Ιδέα μου είναι ή έχει καθρέπτες στην οροφή? Στο βάθος σκαμπώ-ονειροπαγίδα. Τέλος.....δηλώνω εντυπωσιασμένη!
                               
                                                                          via Trendland

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...