Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ζωγράφισε Πάνελ στον Τοίχο


decorpad

Θυμάστε τα διαμερίσματα πριν από μερικές δεκαετίες που είχαν γύψινες διακοσμήσεις στους τοίχους επειδή ήταν νεοκλασικά ή ήθελαν να περνιούνται για νεοκλασικά επειδή ήταν μόδα? Στη συνέχεια βέβαια για χάρη του μοντερνισμού ξηλώθηκαν κι αυτά αλλά και τα περίτεχνα ταβάνια.

decorpad

Όμως επειδή η μόδα είναι ρόδα και γυρίζει και η φινέτσα δεν πεθαίνει ποτέ, σήμερα ζωγραφίζονται τάχα μου δήθεν  ταμπλάδες στους τοίχους  διακοσμώντας τους εύκολα μόνο με χρώμα και  χωρίς πολλά έξοδα. Όχι πως δεν θα σαλτάρετε κολλώντας τόσα χιλιόμετρα χαρτοταινίας, αλλά όλα εύκολα τα θέλετε πια? Άμα δεν ιδρωκοπήσεις δεν εκτιμάς τίποτα σε αυτή τη ζωή! 

 ashleeraubach photography
Ο χώρος αποκτά αυτόματα φινέτσα και διαχρονικό στυλ, ακόμα κι αν σας πιάσουν οι τεμπελιές και φτιάξετε ένα μόνο τοίχο, όπως στην άνωθεν κρεβατοκάμαρα. 'Ενα ωραίο κόλπο για να διαφοροποιήσετε το χρώμα στην πλάτη του κρεβατιού χωρίς να βάψετε διαφορετικό χρώμα όλο τον τοίχο και φανούν οι στραβοδουλειές των σοβατζήδων στις γωνίες.

decorpad

Ανάλογα με το μαζοχισμό που σας διακρίνει μπορείτε να επεκταθείτε περιμετρικά σε όλους τους τοίχους ή ακόμα καλύτερα να παίξετε με τριχρωμίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...