Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα Λαμπερό Σπίτι Φλερτάρει με το Τυρκουάζ


Θυμάστε που λέγαμε πόσο ωραίος συνδυασμός είναι τυρκουάζ με πράσινο? Να λοιπόν που το ξαναβρίσκουμε σε αυτό το υπέροχο σπίτι της interior designer Susan Hornbeak-Ortiz. Είχα πετύχει τη φωτογραφία από το καθιστικό στο Pinterest και είχα ξετρελλαθεί! Χάρηκα όταν βρήκα κι άλλες φωτογραφίες του σπιτιού στο house of turquoise.



Η Susan Hornbeak-Ortiz έχει ένα κατάστημα, το Shine by S.H.O. από το οποίο προέρχονται πολλά από τα θαυμάσια πράγματα του σπιτιού της. Βλέπουμε ότι υπάρχει μια ουδέτερη χρωματικά βάση, σαν καμβάς πάνω στην οποία η διακοσμήτρια παίζει με εκρήξεις χρωμάτων. Χρησιμοποιεί το σπίτι σαν εργαστήριο για τις δοκιμές της και φροντίζει αυτό να είναι λειτουργικό μιας και έχει όχι ένα, αλλά τέσσερα παιδιά! 


Οι μεγαλύτερες επιφάνειες του σπιτιού λοιπόν είναι λευκές, έπιπλα, τοίχοι, ντουλάπια, αφήνοντας το χρώμα να κλέβει την προσοχή μέσω κάποιων επίπλων, υφασμάτων και αντικειμένων. Χρώματα τολμηρά και λαμπερά, όπως το τυρκουάζ, το κίτρινο, και το πράσινο που χαρίζουν ζωντάνια και φρεσκάδα στο σπίτι κάνοντας το να ξεχωρίζει.


Μου αρέσουν πολύ και οι επιλογές των επίπλων, σικάτα και κομψά, καλοσχεδιασμένα και προσεγμένα ακόμα και στο παιδικό δωμάτιο.


Το τυρκουάζ κλέβει την παράσταση σε όλους τους χώρους, ακόμα και στη βεράντα.


 Σίγουρα από τα ωραιότερα σπίτια που έχω δει! Αν θέλετε να διαβάσετε την ιστορίας της και να δείτε περισότερες φωτογραφίες δεν έχετε παρά να πάτε στο Angeleno Interiors!


                                               via house of turquoiseDelight by Design

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...