Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η Βιβλιοθήκη Κουκλόσπιτο

copyright mandylynne A3
 blog.mandylynne

Ποιός δεν λατρεύει τα υπέροχα κουκλόσπιτα? Έχω μεγαλώσει, έκανα δικά μου παιδιά κι ακόμα τα λιμπίζομαι. Όταν είδα  προ ετών, την παρακάτω φωτογραφία από αυτό το κουκλίστικο παιδικό δωμάτιο, ξετρελλάθηκα με την βιβλιοθήκη-κουκλόσπιτο.
Girls Pink Room eclectic kids


Μια πραγματικά υπέροχη ιδέα! Ραφιέρα κατασκευασμένη σαν κουκλόσπιτο που μπορεί να χρησιμεύει για παιχνίδι, αλλά και σαν βιβλιοθηκούλα. 
Dollhouse Bookcase | Pottery Barn Kids
 potterybarn kids

Μπορεί να έχει παραθυράκια και πορτούλες, φράχτες και ζαρντινιέρες! 

Dollhouse Bookcase | Pottery Barn Kids
 potterybarn kids

Αν ζητήσουμε από ένα ξυλουργό να μας φτιάξει το κυρίως σώμα θα μπορούσαμε να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια φτιάχνοντας όλες τις συναρπαστικές λεπτομέρειες που θα το κάνουν να μοιάζει με σπιτάκι.

 


Το πόσο πλούσια διακοσμημένη θα είναι η κατασκευή εξαρτάται από το προσωπικό μας γούστο και τις απαιτήσεις των παιδιών.

 
 

Ακόμα και το μέγεθος είναι θέμα δικής μας επιλογής και διαθέσιμου χώρου.

potterybarn kids


 Αν αγαπάμε το minimal ή έχουμε αγοράκια μπορούμε να προτιμήσουμε ένα σχέδιο πιο λιτό και μοντέρνο, χωρίς πολλά στολίδια. Δεν μπορεί και ένα αγοράκι να παίξει με ένα κουκλόσπιτο? Γιατί όχι?


House Bookcase

Νομίζω ότι αυτού του είδους τα κουκλόσπιτα είναι μια θαυμάσια λύση : δεν τα έχουμε μέσα στα πόδια μας, έχουν μια μόνιμη θέση κι όταν βαρεθούν τα παιδιά λειτουργούν ως ραφιέρες για βιβλία και παιχνίδια. 

dinner a love story
 
Εναλλακτικά ακόμα και μια πολύ απλή βιβλιοθήκη, ή ένα ντουλάπι με πορτάκια μπορεί να μετατραπεί σε κουκλόσπιτο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...