Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

Καλλιτεχνική Έκθεση Πολιτιστικού Κέντρου Του Δήμου Αγίων Αναργύρων

Όσοι γνωρίζετε από πολιτιστικές δραστηριότητες δήμων, θα ξέρετε ότι υπάρχουν εξαιρετικά τμήματα για καλλιτεχνική επιμόρφωση ενηλίκων (και παιδιών σε κάποιους τομείς). Είναι μια πολλή καλή ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, είτε για να ασκήσεις απλά ένα χόμπυ, είτε για να αποκτήσεις νέες προσοδοφόρες επαγγελματικές δεξιότητες, είτε απλά για να ξεφύγεις από το στρες της ζωής. Δημότες όλων των ηλικιών απαρτίζουν τα τμήματα και συνήθως παθιάζονται τόσο με την τέχνη που επιλέγουν που συνεχίζουν την ενασχόληση για σειρά ετών. Άνθρωποι που ουδέποτε ασχολήθηκαν με κάτι καλλιτεχνικό ανακαλύπτουν μια δημιουργική φλέβα μέσα τους κάτι που τους δημιουργεί ενθουσιασμό για τη ζωή, ενώ σε άλλους ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες.Ο δήμος Αγίων Αναργύρων ανήκει στην κατηγορία των δήμων που κάνουν καλή δουλειά και προσφέρουν πολλά κι ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά τμήματα. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και περιλάμβανε μαθήματα κοσμήματος, κεραμικής, ζωγραφικής (ενηλίκων και παιδιών), χαρακτικής, βιτρώ, αγιογραφίας, μαριονέτας, μάσκας και ψηφιδωτού.


Επειδή οι φωτογραφίες είναι πολλές για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος θα κάνετε κλικ.               Εκθέματα κεραμικής (καθηγήτρια Ανδρεάκου Μαρίζα)


        Εκθέματα βιτρώ-γυαλί fusion (καθηγήτρια Ανδρεάκου Μαρίζα)               Εκθέματα χαρακτικής (καθηγήτρια Ανδρεάκου Μαρίζα)


                  Εκθέματα αγιογραφίας (καθηγήτρια Σκευοφύλακα Ευαγγελία)       Εκθέματα μαριονέτας-μάσκας-ψηφιδωτού (καθηγήτρια Ελένη Μάραθου)                   Ζωγραφική ενηλίκων-παιδιών (καθηγήτρια Μαρία Ζυγούρη)

     Εκθέματα κοσμήματος (καθηγήτρια Ανδρεάκου Μαρίζα)


Ελπίζω ότι οι δήμοι μας θα συνεχίζουν την πολλή καλή δουλειά και δεν θα κλείσουν τμήματα λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι πολίτες το έχουν μεγάλη ανάγκη!

2 σχόλια:

  1. Είναι πολύ όμορφο να βλέπει κανείς ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και αντικειμένων ενασχόλησης να επιλέγουν τόσο δημιουργικούς τρόπους να γεμίζουν τη μέρα τους... Πολύ φοβάμαι οτι στο όνομα της κρίσης πολλά από τα τμήματα που υπάρχουν στους διάφορους δήμους θα είναι τα εύκολα θύματα των όποιων περικοπών :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ το φοβάμαι.....έμαθα χθες οτι εδιωξαν ενα δασκαλο στο δικό μας δήμο. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...