Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

E-Book Για Μοδάτα Μπλουζάκια

H Φανή Βογιατζή, σχεδιάστρια κοσμημάτων, αξεσουάρ και ρούχων από το maslinda designs  έφτιαξε ένα πολύ ωραίο e-book που μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν και να βρείτε οδηγίες για να φτιάξετε 3 πολύ μοδάτα μπλουζάκια.

    
Αν θέλετε να δείτε τη δουλειά της επισκεφθείτε το Etsy κατάστημα της. Έχω ψωνίσει αρκετές φορές κοσμήματά της και έκαναν πάντα εντύπωση!



7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Veronica.Διαβάζω καιρό το blog σου κι επι τη ευκαιρία ήθελα αν μπορείς να με βοηθήσεις σχετικά με το etsy. Όσες φορές έχω ψάξει για έπιπλα ή κοσμήματα ή διάφορα μικροαντικείμενα από κει τυχαίνει να βρίσκω σχεδόν μόνιμα κάτι που να μου αρέσει, αλλά να είναι στην Αμερική και να μην κάνουν international shipping. Υπάρχει τρόπος να φιλτράρεις τα απότελέσματα και να ψάξεις μόνο για αυτά που στέλνουν Ευρώπη?
    Ευχαριστώ προκαταβολικά και αν θες μπορείς να μου απαντήσεις στο email μου, που θα δεις στη διαχείρηση των σχολίων, για να μην κάνω κατάχρηση του blog.

    φιλικά
    Gina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Gina! Δε βρισκω το μειλ σου, οποτε σου απαντω εδω. Απο οσο εχω δει δεν υπαρχει τροπος να φιλτραρεις τον τροπο αποστολης, μονο να επιλεξεις να ψωνισεις shop local, να ζητησεις δηλαδη μαγαζια σε περιοχες που θα στελνουν Ελλαδα
    http://www.etsy.com/local?ref=fp_nav_local

    Aλλα απο τη δικη μου εμπειρια καλυτερα οταν σου αρεσει πολυ κατι να ρωτας τον ιδιο το πωλητη αν μπορει να σου στειλει και να ετοιμασει μια πωληση ειδικα για σενα. Σχεδον ολοι το κανουν, το εχω ζητησει και ποτε δεν εισεπραξα αρνηση. Το μονο θεμα ειναι τα οικονομικα της αποστολης που για μεγαλα και βαρια κομματια μπορει να ειναι τσιμπημενα, αλλα θα σου πει το κοστος. Μη κολλας σε αυτο που δηλωνει στο μαγαζι του, πολλοι πλεον το αναγραφουν οτι μπορουν να στειλουν οπου τους ζητηθει. Εγω εχω ψωνισει πολλες φορες απο Αμερικη και μαλιστα απο πωλητες που δεν αναγραφουν οτι πωλουν διεθνως. Καποιος ομως που ειχε προβληματα με αποστολες λογω τελωνειου μπορει να δηλωνει οτι δεν στελνει Ευρωπη, αυτο ομως συμβαινει σε λιγους.
    Επισης αν θες να αγορασεις κατι απο Αμερικη και δεν στελνουν ευρωπη, μπορεις να το παραγγειλεις μεσω ειδικων υπηρεσιων που αναλαμβανουν να στο στειλουν Ελλαδα. Αν σε ενδιαφερει θα σου δωσω ενα σχετικο λινκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δυστυχώς δεν είμαι Ελλάδα,αλλά Ζυρίχη, πάντως ήταν πάρα πολύ χρήσιμα όσα μου είπες.
    Ευχαριστώ και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ Τζινα μου! Οσα γραφω ισχυουν και για Ζυριχη. Οταν σου αρεσει κατι ρωτα αρχικα με μηνυμα τον πωλητη αν μπορει να σε εξυπηρετησει. Σπανιως θα σου πει οχι. Υπαρχει και η σπανια περιπτωση να μη σου απαντησει ποτε, θα ειναι επειδη δεν ασχολειται πια με το etsy (μου χει τυχει, εμεινα με την ερωτηση :( ) Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου στειλα μειλ, ελπιζω να μην εγινε λαθος, αν δε το ελαβες ενημερωσε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...