Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Χαιρετίσματα Από Το Sydney

Έχετε ακούσει υποθέτω ότι η Αυστραλία μας κλείνει το μάτι προσφέροντας εργασία σε όσους Έλληνες θέλουν να μεταναστεύσουν φεύγοντας από την κρίση σε άλλη γη σε άλλα μερη? Τον Οκτώβριο η αυστραλιανή πρεσβεία ετοιμάζει και ημερίδα ενημέρωσης για τους Έλληνες πολίτες! Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται και στη χώρα των καγκουρώ μιας και δεν ξέρουμε που θα μας πάει αυτό το ρεύμα της χρεωκοπίας και οικονομικής εξαθλίωσης.


Αυτό το σπίτι με κέρδισε από το καλημέρα. Μόλις αντίκρυσα την πρώτη φωτογραφία με τα vintage αποδυτήρια ήξερα ότι θα το ερωτευτώ! 



Ανήκει στην interiors stylist Megan Morton και βρίσκεται στο Sydney της Αυστραλίας. Η Megan ζει με το σύζυγο και τα τρία παιδιά τους σε ένα σπίτι γεμάτο δημιουργική ενέργεια και ιδιαίτερο γούστο. Για τη στυλίστρια το σπίτι είναι στην ουσία ένα studio μέσα στο οποίο πειραματίζεται και δοκιμάζει νέα πράγματα αλλάζοντας διαρκώς τους χώρους.


Χαα...το αγαπημένο μου καπέλο από το Καμερούν! Που αλλού θα βρισκόταν παρά πάνω στο τζάκι


Αν κάτι έχει αυτό το σπίτι είναι άκρως ενδιαφέροντα διακοσμητικά στοιχεία, κάτι που περιμένουμε από μια στυλίστρια χώρων.




Έπιπλα και αντικείμενα διαφορετικών στυλ είναι θαυμάσια συνδυασμένα.


Πόσο μου αρέσει αυτή η γωνιά με την παλιά κονσόλα υπέροχα διακοσμημένη!










Αυτό το σπίτι είναι ζωντανό σεμινάριο styling. Πάρτε μαθήματα!





Και ο εξωτερικός χώρος σκίζει!


                             via the design filesrealestate.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...