Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ιδέες για το Παιδικό Δωμάτιο : Τυρκουάζ και Πορτοκαλί


Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι που μαλλιοτραβιουνται για τα χρώματα του υπνοδωματίου που θα μοιραστούν.....ο ένας θέλει μπλε......η άλλη θέλει ροζ.......Από το να καταλήξετε να βάφετε κάθε τοίχο διαφορετικό χρώμα και ακόμα χειρότερα με χρώματα που δεν συνδυάζονται μεταξύ τους, γιατί δεν επιλέγετε το τυρκουάζ και το πορτοκαλί? Κανένα δεν είναι αγορίστικο ή κοριτσίστικο αποκλειστικά, έτσι λοιπόν επιλέγετε ένα αρκετά ουδέτερο ανοιχτό πορτοκαλί στους τοίχους, τυρκουάζ στα υφάσματα και έντονο πορτοκαλί σε κάποια αξεσουάρ και σε λεπτομέρειες.



Το κάτω κρεβάτι της κουκέτας ελαφρώς υπερυψωμένο για να παρέχει αποθηκευτικό χώρο, με μια μικρή σκαλιέρα μπροστά. Ειδικές κατασκευές διαμορφώνουν τα γραφεία και τους αποθηκευτικούς χώρους.  Ο καθένας το πουφ του, λευκά έπιπλα και ανοιχτόχρωμη μοκέτα για να δημιουργείται ουδέτερη βάση (αυτό είναι σημαντικό!) και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!


Το δωμάτιο είναι σχεδιασμένο από την Liz Carroll και φωτογραφημένο από την Allison BreinerΤο τέλειο φωτιστικό είναι η Giraffe Lamp του απίθανου Jonathan Adler

                                                                    via house of turquoise

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...