Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Χίλιες και μια Νύχτες στο Τροχόσπιτο


Έχουμε ξαναδεί απίστευτα τροχόσπιτα που βάζουν τα γυαλιά στα ωραιότερα σπίτια ίσως, όπως αυτό της ηθοποιού Marcia Cross. Nα λοιπόν που τα τροχόσπιτα δεν αποτελούν μόνο μια βολική λύση πάνω σε ρόδες, αλλά μερικές φορές εκφράζουν τις φαντασιώσεις μας. Μια πολλή καλή ευκαιρία για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε το παραμύθι για λίγες μέρες.  



Έτσι σκέφθηκε το ζευγάρι μας, η interior designer Rachel Horn με τον συνεργάτη και σύζυγό της. Αγόρασαν αυτό το Airstream του 1969 και το ανακαίνισαν αντλώντας έμπνευση από το Μαρόκο και δημιουργώντας ένα στυλ που αποκαλούν "Lux Nomadic". Απέδειξαν μάλιστα περίτρανα ότι μπορείς να κάνεις θαύματα σε λίγα τετραγωνικά αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του διαθέσιμου χώρου.




Αυτό που βλέπουμε είναι το insiration board της Rachel. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!



Η διακόσμηση είναι σε ουδέτερους τόνους αλλά με glam στοιχεία ethnic προέλευσης. Δε κουράζει χρωματικά αντίθετα σε καθηλώνει με την κομψότητα των επιλογών.


Στους πάγκους της κουζίνας και του νεροχύτη επιλέχθηκε το corian αντί του μαρμάρου λόγω βάρους. 



Το ζευγάρι αγόρασε το τροχόσπιτο για να μπορέσει να παρευρεθεί σε ένα μουσικό φεστιβάλ με στυλ. Αυτή είναι ζωή και φαίνεται να την απολαμβάνουν!




 Images Stephanie Diani
Spotted on the designerpad, via  The New York Times




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...