Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το Μπλε Εργένικο Διαμέρισμα


Πιστή στην παρουσίαση ανδρικών διαμερισμάτων σας παρουσιάζω σήμερα το διαμέρισμα του Patrick  Ryan στο Manhattan. Ο Patrick εργάζεται στο Flair Furniture Showroom και μπορείτε να δείτε το προσωπικό του  blog στο Apartment9G
Πρόκειται για ένα κλασικό εργένικο διαμέρισμα που φανερώνει έναν άντρα καλοβαλμένο και πολυταξιδεμένο. Διακοσμημένο με γούστο και προσωπικότητα σε υπέροχους μπλε τόνους συνδυασμένους με καφέ δέρμα και ζεστούς τόνους ξύλου. Δεν υπάρχουν εξτραβαγκάντζες αντίθετα διακρίνεις μια ισορροπία και ζεστή ατμόσφαιρα. Το καφέ δέρμα σήμερα έχει αναχθεί σε κύρια αντρική επιλογή!


Ενδιαφέρουσες διακοσμητικές επιλογές στους τοίχους αλλά και στα αντικείμενα δίνουν προσωπικότητα στο χώρο (δεν είναι απίστευτο το σκάφανδρο?).


 Βλέπετε το θέμα δεν είναι να διακοσμήσουμε το σπίτι μας λες και είναι διαφήμιση καταστήμστος επίπλων, αλλά να αναμιγνύουμε το νέο με το παλιό και να χρησιμοποιούμε ενδιαφέροντα πράγματα για τη διακόσμηση που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον και θα αναδείξουν την προσωπικότητά μας. Αυτή η λεπτομέρεια είναι που κάνει ένα σπίτι μοναδικό και ξεχωριστό.


Ευχαριστούμε Patrick για την ξενάγηση!


Via  an afternoon with

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...