Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Celebrity Tour : Το Σπίτι Της Julianne Moore


julianne

Την Αμερικανίδα ηθοποιό Julianne Moore την ξέρετε σίγουρα. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και υποψηφιότητες για Oskar κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Θα δούμε το σπίτι της στο West Village της Νέας Υόρκης, που διακόσμησε η ίδια. Βλέπουμε το καλό της γούστο, κλασικό σε γενικές γραμμές αλλά και την προτίμηση της στο γκρι που το κάνει πιο ενδιαφέρον! 


west village townhouse

Το σπίτι χτίστηκε στα τέλη του 1800 κι ανακαινίστηκε με σεβασμό στις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του, όπως οι γύψινες διακοσμήσεις και τα υπέροχα ξύλινα πατώματα, ενώ τοποθετήθηκαν όλες οι απαραίτητες σύγχρονες ανέσεις. 


townhouse new york

Το κτίριο διαθέτει πέντε πατώματα κι έναν ωραίο κήπο. Διαθέτει πολυτελείς κρεββατοκάμαρες, μπάνια με spa προδιαγραφές, μεγάλα παιδικά δωμάτια και δωμάτια μπουγάδας. 

west village townhouse

west village townhouse

west village townhouse

Η μεγάλη κι άνετη κουζίνα βρίσκεται στο πίσω μέρος κι οδηγεί στον κήπο ενώ ο πέμπτος όροφος έχει μετατραπεί σε γραφείο (ζηλεύωωωωω!) και σε αίθουσα media room. Aυτάαααα είναι μεγαλεία!!! 

west village townhouse

west village townhouse

west village townhouse


3 σχόλια:

  1. Καλά αυτό που κάθε δωμάτιο έχει τζάκι αλλά δεν το βλέπω να χρησιμοποιείται καθόλου με τρελαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακριβως! Μπανιο με τζακι;;

    Παντως, 5πατο δεν θα το ηθελα με τιποτα. Αν ειναι να μου βγαινει το λαδι με τις σκαλες, αστο καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ έχουν ασανσέρ μέσα! Εδώ έχουν ασανσέρ πιά οι μεζονέτες στην Ελλάδα. Τζάκι έχει κάθε δωμάτιο σε αυτά τα σπίτια γιατί είναι πολύ παλιά και εκείνη την εποχή τα δωμάτια ζεσταίνονταν μόνο με τζάκια. Ε δεν θα τα γκρέμιζαν! Το τζάκι είναι στολίδι ακόμα και χωρίς να χρησιμοποιείται και ξέρω πολλούς που θα άναβαν το τζάκι σε ένα μπάνιο σε special event!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...