Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Μπανάκι Μανάκι

Infant Bath Tub by Puj
trikiklo

 Το μπανάκι του μωρού είναι μέγα θέμα, όπως γνωρίζει κάθε μανούλα. Θέμα αποθήκευσης αλλά και ευκολίας γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να πλύνεις ένα μωράκι. Γι' αυτό ενθουσιάστηκα όταν είδα το άνωθεν τέλειο μπανάκι για μωράκια που εφαρμόζει στο νιπτήρα και κάνει εύκολο το πλύσιμο ακόμα και για μια μαμά μόνη.  Χάρηκα ακόμα περισσότερο όταν διαπίστωσα ότι το κυκλοφορεί και το δικό μας Τrikiklo. Αν υπήρχε όταν γέννησα σίγουρα θα το αγόραζα.

trikiklo

Αν πάλι θέλετε πιο μεγάλη μπανιέρα σας συστήνω το πτυσσόμενο μπανιεράκι. Δυστυχώς το είδα αφού είχα ήδη αγοράσει μπανιέρα πλαστική για τον πρώτο γιο μου και τσιγγουνεύτηκα να την πάρω. Όμως έχω πάντα θέμα αποθήκευσης (που να χώσεις μια μεγάλη μπανιέρα?) και πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολη η ζωή μου με αυτήν. Έτσι αν περιμένετε μωράκι ή θέλετε να κάνετε δώρο σε κάποια νέα ή μέλλουσα μαμά, έχετε υπόψη σας αυτές τις δύο προτάσεις. Θα εξυπηρετήσουν πολύ μαμάδες και μωράκια!

4 σχόλια:

  1. το πρώτο πολύ πρακτικό ειδικά για νεες μαμάδες που φοβούνται πώς να κρατήσουν ένα μωρό
    το δεύτερο το αγόρασα πέρισυ για το εξοχικό και είναι και αυτό εξίσου πρακτικό (το αγόρασα πέρισυ το καλοκαίρι για τις διακοπές), αλλά όχι για μόνιμη χρήση, οπότε καλά έκανες και αγόρασες άλλη μπανιέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι οχι για μονιμη χρηση? Για πες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βερόνικα εγώ το δεύτερο πήρα όταν γεννήθηκε η Ερατώ (γιατί παρόλο που είχα μπανάκι από τον Έκτορα δεν ήτανε από μη-τοξικό πλαστικό) και το βρήκα τέλειο, να σκεφτείς συνήθως μπαίνουνε και τα δυο παιδιά μαζί και κάνουνε bubble-bath για να μην γεμίζω τη μεγάλη μπανιέρα.
    Το βρίσκω τέλειο δώρο για μια μέλλουσα μαμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι! Κάθε φορά που δεν ξέρω τι να κάνω την μπανιέρα αγανακτώ με την τσιγγουνιά μου χαχα!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...