Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Το Γκρι Βρεφικό Δωμάτιο 2


Άλλο ένα γκρι δωμάτιο για μπεμπάκια! Αυτή τη φορά συνδυασμένο με ζωηρά πράσινα και δόσεις τυρκουάζ. Τέλειο για αγοράκια και γιατί όχι, για κοριτσάκια! Τα έπιπλα είναι απλά και μοντέρνα, λευκά με μαύρο σε μικρότερες δόσεις. Το γκρι όπως βλέπετε είναι αρκετά σκούρο αλλά φωτίζεται από τα γεμάτα ενέργεια χρώματα και τα λευκά έπιπλα.



Τα προσεγμένα αξεσουάρ δίνουν στυλ, λατρεύω αυτές τις βαλιτσούλες. Αποθηκεύεις ωραιότατα ένα σωρό πραγματάκια.


Η μαμά που το ετοίμασε μας συμβουλεύει να ψωνίζουμε από το Etsy και θα συμφωνήσω μαζί της. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τιμών και σχεδίων για έργα τέχνης και διακοσμητικά. 


Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του δωματίου είναι φυσικά αυτή η σύνθεση από χάρτινα διακοσμητικά, μπάλες σε διάφορα μεγέθη και αποχρώσεις και το φανταστικό αστέρι. Σίγουρα πιο χορταστικό και ιδιαίτερο από ένα συνηθισμένο μόμπιλε. Και βρίσκεται σε στρατηγική θέση, πάνω από την αλλαξιέρα για να χαζεύει το μωράκι όσο το αλλάζουμε.


Καλά οι επιλογές των prints για τους πίνακες έχουν πολύ γούστο!! You are getting veeeery sleepyyyyy!!!


Τα πάντα είναι επιλεγμένα χρωματικά.


Αυτές οι βιβλιοθηκούλες μου αρέσουν ιδιαίτερα. Είναι πολύ χρηστικές για μικρά παιδάκια που βλέπουν άνετα τα βιβλία τους. Φυσικά αφού μεγαλώσει θα πάρουν πόδι! Τι να κάνουμε...ce la vie!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...