Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Το Γκρι Τρυφερό Βρεφικό



Ένα κοριτσίστικο βρεφικό δωμάτιο σε γκρι χρώμα, λευκά έπιπλα και τρυφερό παλ ροζ χρωματάκι σε λεπτομέρειες που γλυκαίνει το χώρο! Χωρίς πολλά πολλά διακοσμητικά, η σύνθεση με τα pom pom πάνω από την κούνια κλέβει την προσοχή.


spotted on Janey Mac Press

8 σχόλια:

  1. Δεν το περίμενα αυτό! Όποιος και να μου έλεγε γκρι για παιδικό δωμάτιο, θα αποδοκίμαζα.. Βγάζει μια ηρεμία και δεν είναι καθόλου μουντό..Για μας που μισούμε τα ροζ. Γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To γκρι θα λειτουργήσει αναλόγως απόχρωσης και χρωμάτων με τα οποία θα το συνδυάσεις. Είναι πολύ θερμή η απόχρωση του και το γλυκαίνει απίστευτα το ροζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τέλειο! Εγώ είμαι λάτρης του γκρι σε όλες του τις αποχρώσεις! Στην κρεβατοκάμαρά μου έχω βάλει γκρι σκούρο σαν ανθρακί και μου αρέσει πολύ! Τώρα σκέφτομαι να βάψω και το σαλόνι σε ένα ανοιχτό γκρι! Λοιπόν Βερόνικα μου αρέσει πολύ το blog σου και χαίρομαι που σε βρήκα! Θα τα λέμε συχνά από δω και πέρα! Θα ανταλλάσουμε απόψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα! Είμαι η Κωνσταντίνα και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Μ' αρέσουν πολύ τα πον-πον στην πρώτη εικόνα αλλά δεν έχω καταλάβει πως τα έχει στηρίξει στον τοίχο. Θέλω πολύ να φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου για την κορούλα μας που έρχεται κι αυτό είναι κάτι απλό κι εύκολο για να ξεκινήσω το diy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθετω οτι εχει στηριξει στη γωνια καποιο κρικο κι απο εκει εχει δεσει ολα τα πομ πομ.

      Διαγραφή
  5. Καλησπερα,μηπως ξερετε την εταιρεια απο τα χρωματα στους τοιχους που χρησιμοποιηθηκαν και τους κωδικους αυτων?γιατι στον τοιχο μου ειναι διαφορετικα απο το χρωμα στο χρωματολογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...