Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

To Σπίτι Του Έλληνα ΣυλλέκτηΜε περισσή περηφάνεια θα σας δείξω το σπίτι ενός Έλληνα αντρός!  Ο Αλκέτας Παζής συλλέγει βιομηχανικής παραγωγής αντικείμενα όλων των στυλ από το 1900 μέχρι το 1950. Διαθέτει μεγάλη συλλογή vintage επίπλων κι αντικειμένων αλλά η αληθινή του αγάπη που έχει κατακλύσει το lifestyle του είναι το Avant-Garde.  Έχει συνεισφέρει σε περισσότερα από 950 διαφημιστικά και τηλεοπτικές/κινηματογραφικές παραγωγές κι αν κάτι γνωρίζει καλά είναι πως να προβάλει τα αντικείμενα του. 


Κάθε κομμάτι έχει τη δική του συναισθηματική αξία και αρκετά πρόσφατα αποφάσισε να λειτουργήσει ένα εμπορικό χώρο το Temporary Showroom για τα vintage κομμάτια προς μεγάλη ικανοποίηση των ενδιαφερόμενων αγοραστών. 


Τα αντικείμενα κι έπιπλα προέρχονται από χώρους όπως, νοσοκομεία, σχολεία, εργοστάσια, γυμναστήρια και άλλα πολλά. Η προσωπική του κατοικία βρίσκεται δίπλα στο Temporary Showroom κι αποτελεί ένα ταξίδι στον προσωπικό του κόσμο. Ας τον θαυμάσουμε και σε επόμενη ανάρτηση θα δούμε τον εμπορικό χώρο!


Υπέροχη αντρική ατμόσφαιρα!!!


Ρhoto : Vangelis Paterakis

Mπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και να διαβάσετε το άρθρο στο Υatzer.


1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...