Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Διακόσμηση Γραφείου με Καφάσια


  


Μιλήσαμε για τα ...chic πλαστικά καφάσια ήδη. Ας τα δούμε και σε ένα επαγγελματικό χώρο όπως το γραφείο. Δεν είναι ωραία να δουλεύεις σε ένα χώρο φρέσκο και ιδιαίτερο? Δεν έχεις περισσότερη έμπνευση όταν δεν τριγυρίζεσαι από τα κλασικά και βαρετά συνήθη έπιπλα γραφείου? Ένα Αυστραλιανό διαφημιστικό γραφείο το Moove Media, προσέλαβε τους Zouk Architects να σχεδιάσουν τα νέα τους γραφεία και το πέτυχαν με ιδαίτερo σουξέ! 


Οι Zouk Architects λοιπόν σχεδίασαν ένα πρωτότυπο και διασκεδαστικό χώρο γραφείων, έκτασης 135 τετραγωνικών μέτρων που όπως εζητήθει δεν θα έμοιαζε με τα κλασικά διαφημιστικά γραφεία. Η μητρική εταιρεία στη Σινγκαπούρη είχε μια αγελάδα στο logo της κι από εκεί προήλθε η ιδέα με το καφάσι (γάλακτος). 


Επιστρατεύτηκαν καφάσια για να δημιουργηθούν έπιπλα αλλά και  διαχωριστικά ανάμεσα στους χώρους, ενώ ταυτόχρονα τα καφάσια χρησιμοποιούνται και για αποθήκευση. Επίσης κατασκευάστηκαν ιδιαίτερα φωτιστικά που χάρη στο σχέδιο τους προκαλούν ενδιαφέρουσες σκιές πάνω στους τοίχους. 


Η αίθουσα συνεδριάσεων είναι επιπλωμένη με πολύ απλά κομμάτια, καρέκλες βαμμένες με διάφορα χρώματα και τσαχπινιές, ενώ ο τοίχος έχει επενδυθεί με εφημερίδες πάνω στις οποίες έχει γραφτεί το moto της εταιρείας  ” I hear I forget, I see, I remember, I do I understand” . Έτσι.....για να μη ξεχνιούνται τα στελέχη!





Photo: Dieu Tan Photography


2 σχόλια:

  1. Υποκλίνομαι! Κ έχω ένα κόλλημα με τα καφάσια τα ξύλινα, τώρα θα αποκτήσω και με αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρκετά αρτίστικο θα έλεγα! μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...