Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Hotel Daniel Στην Αυστρία
Το Hotel Daniel στη Βιέννη της Αυστρίας είναι ένα trendy πολυτελές αστικό κατάλυμμα. Αν βρεθείτε στην πόλη του Mozart και αποφασίσετε να το επισκεφθείτε, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους δωματίων, αναλόγως διάθεσης και τσέπης! Απευθύνεται σε ταξιδιώτες χαλαρούς που θέλουν ελαστικότητα στις μετακινήσεις και τη διαμονή τους, την οποία προτιμούν όσο λιγότερο πολύπλοκη γίνεται, άνευ περιορισμών και δεσμεύσεων. Αυτή η πολιτική κατά το ξενοδοχείο ονομάζεται "smart luxury". Το έχετε υπόψη σας?


Το Smart Luxury είναι η εξαιρετική επιλογή ενός design υψηλού επιπέδου που σκοπό έχει να διευκολύνει στον υπέρτατο βαθμό τον επισκέπτη. Δεν τον πιέζει, ούτε τον αγχώνει, αντιθέτως τον ενθαρρύνει.  Το ξενοδοχείο διαθέτει 115 δωμάτια σε μια ωραιότατη τοποθεσία στο κέντρο της πόλης. Επίσης στους επισκέπτες προσφέρονται βέσπες και στυλάτα ποδήλατα για να μετακινηθούν στην πόλη. Θαυμάσια ιδέα! 


Αυτός ο συνδυασμός καρέκλας Butterfly με παλέτα με ξετρελλαίνει! Όπως κι αυτό το υπνοδωμάτιο, με το εμφανές σκυρόδεμα στην οροφή και την αιώρα!Μου αρέσουν και τα τρία απλά φωτιστικά που κατεβαίνουν πάνω από αυτό το εντυπωσιακό κρεββάτι!Ένα ξενοδοχείο πραγματικά χαλαρωτικό και ιδιαίτερο. Νιώθεις σαν στο σπίτι σου!


spotted on ideas to steal
 via Chictraveler


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...