Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Oι Σκαραβαίοι Της Λητώς ΚαρακωστάνογλουΗ Ελληνίδα σχεδιάστρια Λητώ Καρακωστάνογλου κατάφερε να διατηρήσει αληθινούς σκαραβαίους και να τους ενσωματώσει σε εντυπωσιακά κοσμήματα. Τους τοποθέτησε σε μικρά κλουβιά φτιάχνοντας κολλιέ ή τους χρησιμοποίησε δημιουργώντας απίστευτα σκουλαρίκια.


 Η Λητώ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βρει ωραίες πέτρες και πολύτιμα υλικά για τα κοσμήματα της δημιουργώντας μοναδικά κομμάτια. Γεννήθηκε το 1972 στην Ελλάδα και σπούδασε marketing και διαφήμιση. Άνοιξε το πρώτο της atelier  το 1999 στην Αθήνα και το 2004 μετακόμισε στο Παρίσι για να συνεχίσει τις σπουδές της.  Για δύο χρόνια σπούδασε γλυπτική στην Ecole Nationale des Beaux-Arts και τεχνικό σχέδιο στην Ecole de la Chambre Syndicale de la Bijouterie, Joaillerie et Orfèvrerie.


Το portofolio της περιλαμβάνει εκπληκτικά κοσμήματα για τα fashion shows του Kenzo (2005) και του  Jean Paul Gaultier (2006). Ζει στην Αθήνα όπου και διατηρεί atelier. Είμαι σίγουρη ότι θα έχετε πετύχει κοσμήματα της σε πολλά ελληνικά περιοδικά μόδας! via Trendland


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...