Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Chic Προτάσεις Αποθήκευσης Παπουτσιών


Η αποθήκευση παπουτσιών είναι ένα μεγάλο θέμα που ταλανίζει κάθε νοικοκυρά. Όχι ότι οι άντρες πάνε πίσω, κάτι τύποι που γνωρίζω (ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε πόσο μάλλον όταν μας ενώνουν δεσμοί αίματος γκουχουγκουχου) έχουν περισσότερα παπούτσια κι από μένα. Που δε με λες και συγκρατημένη...έχουν αναστενάξει οι ντουλάπες μου! Και να τα φόραγα τα ρημάδια.....έτσι στριμωγμένα που είναι δεν θυμάμαι καν τι παπούτσια έχω κάθε αρχή σεζόν. Επειδή είναι ένα θέμα πολυδιάστατο που δεν εξαντλείται αναίμακτα θα κάνουμε διάφορα αφιερώματα. Και θα ξεκινήσω ανάποδα.........από τις πιο σικάτες και φινετσάτες ιδέες! Έτσι να σας πεταχτούν τα μάτια έξω.



 Αυτή η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, κεραυνοβολώντας αθώες καρδιές  και κάνοντας πολλές γυναίκες να αναστενάξουν! Και είναι διπλό το χτύπημα, όχι μόνο ένα υπέροχο θεικό ντουλάπι χρησιμοποιείται ως βιτρίνα-παπουτσοθήκη  αλλά καπελώνεται κι από το εντυπωσιακό  juju hat

everythingfab

Να λοιπόν που μπορούμε να ξεφύγουμε από τις κλασικές πληκτικές ντουλάπες που κάνουν κρα ότι είναι παπουτσοθήκες , χρησιμοποιώντας κάποια κομψά επιπλάκια για να αποθηκεύσουμε και να αναδείξουμε τα σκαρπίνια μας. 

pinterest
 
 Παραλλαγές στο ίδιο concept : παίρνουμε μια βιτρίνα/κλασικό ντουλάπι, το βάφουμε σε χρώμα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ουδέτερο και voila! Tα παπούτσια μας μετατρέπονται σε εκθέματα.

apartment therapy

Το βάζεις είτε στο διάδρομο είτε στην κρεββατοκάμαρα σου. Είναι στολίδι από μόνο του! Λες να τρίζουν τα κόκκαλα της γιαγιάς που πέταξες έξω το σερβίτσιο για να βάλεις παπούτσια?

sweethomestyle
 
kikareichert


 Μια εταζέρα κλασική κάνει επίσης καλή δουλειά κι εντυπωσιάζει τους ανυποψίαστους επισκέπτες.

designmanifest

this is glamorous


Αν δεν μας βρίσκεται πρόχειρο κάτι σε κομψή βιτρίνα, καλό είναι κι ένα ρουστίκ ντουλάπι. Ειδικά αν είναι βαμμένο σε ενδιαφέρουσα απόχρωση. Οτιδήποτε αρκεί να μη κράζει ότι είναι παπουτσοθήκη του εμπορίου από χιλιόμετρα.

via

Κι αν δεν έχουμε ντουλάπι και απλά θέλουμε να ρίξουμε κάπου. κάπως μερικά ταπεινά παπουτσάκια καθημερινής χρήσης που βαριόμαστε να μαζεύουμε συνέχεια? Ας υποθέσουμε ότι όλως τυχαίως διαθέτουμε ένα ωραίο κλασικό τζάκι, πραγματικό στολίδι εντελώς ανεκμετάλευτο στην κρεβατοκάμαρα σου ... Γιατί να μην εκμεταλευτείς την εστία για να προβάλεις τα κομψά σου παπουτσάκια?

 signed by tina


Τέλος δεν έχουμε παρά να τοποθετήσουμε ένα καλάθι  κάτω από την κονσόλα. Δεν είναι κομψή πρόταση? Βέβαια ενδεχομένως τίποτα άρβυλα ή παπούτσια-βάρκες του συζύγου να μας χαλούν τη φινέτσα, οπότε ίσως να βολευτούμε και με ένα κλειστό καλάθι-βαλίτσα. Ρίξτα μέσα και κάνε την πάπια.

decor8blog

Το ταψί με τα βότσαλα είναι άλλη μια κομψή ιδέα που όμως βολεύει για κάνα δυό ζευγάρια κι αυτά όχι τυχαία.

 apartment therapy


Αυτά για την ώρα, θα επανέρθουμε στο θέμα με νέες προτάσεις και διαφορετική προσέγγιση. Ελπίζω να εμπνευστήκατε!

 Υ.Σ. Για shabby chic ιδέες!






4 σχόλια:

  1. χαχα καλημέρα! πολύ ωραίο άρθρο!
    καλά αυτό με τις βιτρίνες πρέπει να έχεις ανάλογα παπούτσια να τοποθετήσεις! αλλά τα άλλα επιπλάκια αυτά δηλαδή που δεν μοιάζουν με παπουτσοθήκες είναι εξαιρετικά!
    Αυτή η ιδέα δε με τα βότσαλα σούπερ! θα την υιοθετήσω μόλις μεγαλώσει η μικρή!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικές ιδέες! Ειδικά το πρώτο επιπλάκι το λάτρεψα! Και αν σκεφτεί κανείς ότι συνήθως καταχωνιάζουμε κάπου τα παπούτσια για να μην φαίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημέρα κορίτσια! Χαίρομαι που σας άρεσαν.
    Εγω νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ναι ντε και καλά Μανόλο Μπλανικ μια γοβα για να μπει εκεί μέσα. Ακόμα κι ένα πιο ταπεινό παπούτσι μπορεί να βρει μια φιλόξενη γωνίτσα :)Το κοντραστ είναι που κάνει το μπαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εγώ ψηφίζω το πρώτο επιπλάκι αλλά και τα βότσαλα...tres chic

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...