Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2011

42 Rue Victor HugoΌταν το ανακάλυψα νόμιζα ότι πρόκειται για άλλη μία υπέροχη κατοικία. Κι όμως έκανα λάθος...το 42 Rue Victor Hugo ανήκει στη νέα γενιά ξενοδοχείων που αποτελούν προσωπικά καταφύγια με εξειδικευμένες υπηρεσίες. 


Ατμοσφαιρικό και κομψό, κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους (ή να εύχονται να ήταν κάπως έτσι το σπίτι τους!)


Ένα παλιό υπέροχο κτίριο με καταπληκτικά κουφώματα, οι εσωτερικές πόρτες είναι αρχιτεκτονικά στολίδια, όπως και άλλα στοιχεία του κτιρίου. Η επίπλωση επιλέχθηκε μοντέρνα και λιτή για να αναδεικνύεται το αρχιτεκτονικό κέλυφος.Τα τζάκια είναι πραγματικά θαυμάσια, στολίδια του κτιρίου και πρωταγωνιστούν χάρη στα σκούρα χρώματα των τοίχων.


                                Υπάρχει εξοπλισμένη κουζίνα αν κάποιος προτιμά να μαγειρεύει.
                             Ονειρεμένοι χώροι για χαλάρωση και ξεκούραση.....


                     Οι επιλογές των έργων τέχνης είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες!Προσέξτε πόσο ωραία εκμεταλεύτηκαν τον διάκοσμο στον τοίχο για να προβάλουν ένα αφηρημένο έργο τέχνης.


Αν θέλετε λοιπόν να περάσετε μερικές μέρες διακοπών με φινέτσα και στυλ δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το ξενοδοχείο και να κλείσετε κάποιο από τα διαμερίσματα που προσφέρει ή να το νοικιάσετε. Θα περάσετε τέλεια!


Photography : Debrah Smith
Images courtesy of 42 Rue Victor Hugo


42 rue Victor Hugo
11000 Carcassonne
France

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...