Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη Τουρνέ : Centsational Girl



Eπειδή κάποιοι ανάμεσα μας ανυπομονούν να μπουν στο εορταστικό κλίμα, θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά την προετοιμασία. Και ο Θεός βοηθός, ευελπιστώ ότι θα γιορτάσουμε και φέτος τα Χριστούγεννα! Σήμερα θα δούμε τη διακόσμηση που έκανε πέρσι η ταλαντούχα Kate από το Centsational Girl.  Ασημί, τυρκουάζ, πράσινο/λαχανί αλλά και λίγο χρυσό  είναι τα χρώματα που αποτελούν την παλέτα της και το αποτέλεσμα είναι κομψό κι εντυπωσιακό! 




 Έχω και μια αδυναμία στα λευκά χιονισμένα δεντράκια! Για περισσότερες φωτογραφίες ανατρέξτε εδώ. H Κate δεν άφησε γωνιά του σπιτιού αστόλιστη. Για να δούμε τι θα ετοιμάσει φέτος!







Όλα είναι υπέροχα! Είναι εύκολο να φτιάξετε ένα στεφάνι από μπαλίτσες. Προσέξτε ότι δεν υπάρχουν φλυαρίες, ακόμα και οι κάλτσες είναι λευκές χωρίς τσιριμίντζουλα πάνω τους. Chic και κομψό μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.





Το στεφάνι της πόρτας είναι άλλη μια εύκολη κατασκευή, δεν έχετε παρά να φτιάξετε το στεφάνι με κλαδιά και να το βάψετε με spray, διακοσμώντας στη συνέχεια με κουκουνάρια και μπαλίτσες.



              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...