Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Ένα Χωριάτικο Πανδοχείο Στην ΠολωνίαΤο Πάρκο Suwalki είναι ένα ειδυλιακό μέρος με λίγους κατοίκους. Επικρατεί ησυχία, τα αυτοκίνητα σπανίζουν και τα προβατάκια βελάζουν χαρούμενα. Μανιταράκια γκουρμέ αναδύονται από το χώμα και παντού επικρατούν μυρωδιές σανού και δάσους.  Όλα τα κτίρια είναι παραδοσιακά


Σε αυτό τον παράδεισο κατέληξαν ένα ζευγάρι οδοντοτεχνιτών από τη Βαρσοβία, ο Marek και η Grazyna που κουράστηκαν από την αγχωτική αστική ζωή και θέλησαν να επιστρέψουν στη φύση. Bρήκαν ένα κτήμα με ένα παλιό κτίριο,το ανακαίνισαν κι έφτιαξαν ένα νέο δίπλα για να στεγάσουν το πανδοχείο που ονειρεύονταν να ανοίξουν. Κατασκεύασαν στάβλο και υπόστεγα όπου τοποθέτησαν συλλογές με γεωργικά εργαλεία.Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο διαφορετικά, με αναμνηστικά και φωτογραφίες. Η Grazyna μεγαλουργεί στην κουζίνα μαγειρεύοντας τοπικές νοστιμιές που έχουν βραβευτεί πολλάκις. Απίστευτη ξύλινη πόρτα που οδηγεί στην πολύ όμορφη κουζίνα!
Ο Marek οργανώνει δραστηριότητες, όπως πλεύση με καγιάκ, βόλτες με άμαξα, περίπατους και εκδρομές.Εκπληκτική η crochet κουκουβάγια στο παράθυρο!


Φαίνεται ιδανικό μέρος για ξεκούραστες και χαλαρές διακοπές!Photography : Paweł Słomczyński 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...