Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Ένα Εφηβικό Δωμάτιο με ΣτυλΣχεδιασμένο από μια δημιουργική μαμά, το δωμάτιο αυτό συμμετείχε σε διαγωνισμό του apartment therapy. Στους τόνους της λεβάντας, με όμορφα δέντρα σχεδιασμένα με ελεύθερο χέρι από την ίδια τη μαμά συνδυάζει πετυχημένα διάφορα μοτίβα και αντικείμενα. Το τραπεζάκι-κομοδίνο έχω την εντύπωση πως προέρχεται από το Ikea και έχει βαφτεί έτσι με τη βοήθεια χαρτοταινίας.


Το χαλί με το ασπρόμαυρο μοτίβο θα μπορούσατε να το φτιάξετε ζωγραφίζοντας ένα φθηνό χαλί. Με ένα στένσιλ που θα φτιάξετε μόνοι! Μια παλιά ξύλινη ντουλάπα κι ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος δίνουν vintage χρώμα στο δωμάτιο, ενώ μια σειρά από απλά ζωγραφισμένα χαρτόνια σε κιτρινοπορτοκαλί αποχρώσεις μοιάζουν με μοντέρνα τέχνη!


Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει με τα χρώματα και δε φοβάται να συνδυάσει διαφορετικά μοτίβα, όπως επίσης και το κρεμαστό φωτιστικό (μυρίζομαι diy) που κρέμεται αντί για πορτατίφ πάνω από το τραπεζάκι.


Υπέροχα και τα δύο φωτιστικά. Μπορείτε να φτιάξετε ότι σχέδιο θέλετε σε λευκά καπελάκια με στένσιλ ή ζωγραφίζοντας! Ένα ωραίο δωμάτιο με προσωπικότητα που ξεφεύγει από τα κλισέ της πανομοιοτυπίας. Μπράβο στη μαμά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...