Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

VM designblog Global



Όταν ξεκίνησα αυτό το blog αποφάσισα να γράφω στα Αγγλικά με το σκεπτικό ότι blogs για το Design και την τέχνη στα αγγλικά υπάρχουν μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Θα ήταν πιο ενδιαφέρον και χρήσιμο ένα blog που να απευθύνεται σε Έλληνες χρήστες ήταν το σκεπτικό μου. Σε λίγες μέρες κλείνουμε ένα χρόνο λειτουργίας και μετά από εκείνο το εξαιρετικά ενδιαφέρον video του Peter Economides άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να ξεκινήσω ένα άλλο blog παράλληλο στα αγγλικά που να διαδώσει (μεταξύ άλλων) την Ελλάδα και τους Έλληνες δημιουργούς. Σίγουρα υπάρχουν πολλά τέτοια blogs ήδη αλλά νομίζω δεδομένου της κατάστασης που βιώνουμε όσο περισσότερα τόσο καλύτερα! Έτσι λοιπόν ξεκίνησα δειλά δειλά το VM designblog GlobalΘα μεταφέρω κι εκεί σταδιακά εκεί όλες τις αναρτήσεις που αναφέρονται σε Έλληνες δημιουργούς και φιλοδοξώ να προβάλω πολλούς ακόμα. Φυσικά θα συνεχίσουμε να προβάλουμε καλλιτέχνες και designers από όλο τον κόσμο! Θα μεταφερθούν και κάποιες αναρτήσεις περί διακόσμησης κι άλλα που φρονώ ότι μπορεί να ενδιαφέρουν το κοινό. Έτσι θα μπορούν να μας παρακολουθούν και οι διεθνείς φίλοι μας πιο εύκολα χωρίς να ταλαιπωρούνται από τους ακατανόητους αυτόματους μεταφραστές. Kαι θα εξασκήσω τα αγγλικά μου επί την ευκαιρία!
Η σελίδα στο facebook θα παρουσιάζει τα θέματα και των δύο blog , ελπίζω χωρίς προβλήματα. Πως ακριβώς θα εξελιχθούν τα δύο blog κι αν θα διαφοροποιηθούν σε θεματολογία είναι κάτι που θα ανακαλύψουμε καθ'οδόν. Σίγουρα δεν θα αναρτώνται εκεί όλα τα θέματα που αναρτώ εδώ, λόγω της ήδη ευρείας κυκλοφορίας κάποιων θεμάτων στα αγγλόφωνα blogs. Μη γινόμαστε κουραστικοί!




For our international readers: I've decided to start a new blog in english at  VM designblog Global. It will be great practice for my english and a chance to promote Greek artists and designers amongst other things. So all the posts about Greece will be transferred there as well and the same goes for other contents I think might interest you. The facebook page will serve both blogs. Hope to see you there as well, take care!

5 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...