Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Διαμέρισμα Στη Βραζιλία


Ένα πολύ ενδιαφέρον διαμέρισμα 150 τετραγωνικών και 5 μέτρων ύψος στο Sao Paolo της Βραζιλίας, ανακαινίστηκε από τον αρχιτέκτονα Paolo Magnani για να στεγάσει μία φωτογράφο. Οι χώροι υποδοχής είναι ενιαίοι και φιλοξενούν καθιστικό, κουζίνα και γραφείο. Πρέπει να πω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα η τοποθέτηση της τηλεόρασης πάνω από δύο απλά ραφάκια!


Βιβλιοθήκη νταρντάνα, όχι αστεία! Κομμάτι της είναι διαμπερές κι επικοινωνεί με το χώρο του γραφείου, ένας ενδιαφέρων τρόπος να απομονώσεις και να ενώσεις ταυτόχρονα δύο χώρους. Πολύ εντυπωσιακή η τζαμαρία που φθάνει μέχρι πάνω!


Ένα διαμέρισμα εργένισσας μοντέρνο, σε λιτές γραμμές, χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα που προδίδει το φύλο χάρη στις ροζ λεπτομέρειες! Αν άλλαζες το χρώμα θα μπορούσε να είναι διαμέρισμα αντρικό.
Λατρεύω το γκρι χρώμα σε τεχνική και μου αρέσει ιδιαίτερα ο ροζ πίνακας ακουμπισμένος πάνω στο μίνιμαλ γραφείο!


Πολύ ωραίος και ο μεγάλος πίνακας που ακουμπάει στο δάπεδο πίσω από τη ροζ πολυθρόνα. 


Προσέξτε την πολύ ενδιαφέρουσα κουζίνα. Ένα μωσαικό από πολύχρωμα και διαφορετικά πλακάκια καλύπτουν τον πλαινό τοίχο! Μπορείτε να βρείτε τέτοια πλακάκια σε μαγαζιά με το κομμάτι. Μοιάζει με έργο τέχνης!Και η κρεββατοκάμαρα σε στυλ boutique hotel με τεράστιο κεφαλάρι και ξύλινη επένδυση στον τοίχο. 


Ορίστε και η κάτοψη για να ρίξετε μια ματιά στη διευθέτηση των χώρων. 

1 σχόλιο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...