Το Cioccolato εστί μπουτίκ ζαχαροπλαστικής (κάπου εκεί στην Αμερική, μη σας πιάσουν λιγούρες βραδιάτικα) που ειδικεύεται σε γλυκίσματα επί παραγγελία για ειδικές εκδηλώσεις. Aυτό το είδος ζαχαροπλαστείων έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη την τελευταία διετία (στο εξωτερικό ντεεε!) και γι αυτό το λόγο το branding και η διαφοροποίηση προιόντων έχουν μετατραπεί σε σημαντικό παράγοντα επιτυχίας μιας επιχείρησης.
Προσέλαβαν λοιπόν το γραφείο Savvy Studio για μια ολοκληρωτική ανανέωση της φίρμας, συμπεριλαμβανομένου και του interior design του καταστήματος. Ο χαρακτηρισμός Bake & Decor χρησιμοποιήθηκε για να αποδώσει τα νέα γνωρίσματα του project, χωρίς να χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια οι παλιοί πελάτες. Δημιουργήθηκε έτσι μια "γλυκιά και εορταστική οπτική ταυτότητα με έντονα χρωματικά στοιχεία κι αξιομνημόνευτες φράσεις που θα ταιριάξουν εύκολα με κάθε εκδήλωση".
Ένας κατάλευκος φωτεινός χώρος γεμάτος με χρωματιστά προκλητικά γλυκάκια!
Ωραία τσαχπινιά η ροζ "μαρμελάδα" που χύνεται στο δάπεδο σχηματίζοντας ένα πόδι!
Πάντα ενθουσιάζομαι με τα νέας αντίληψης ζαχαροπλαστεία που δεν εξαντλούν τη διακόσμηση τους σε μερικές βιτρίνες τιγκαρισμένες μέσα στο χώρο!
via behance
ΦΙΛΗ ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ,
-ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ , ΑΣΤΟ......
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!
Γειά σου Έφη! Το συγκεκριμένο είδος ζαχαροπλαστείων είναι όχι τόσο για να πουλάνε σε περαστικούς γλυκά, όπως έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα αλλά για να σου οργανώσουν κάποια εκδήλωση. Θα πας δηλαδή, θα συζητήσεις, θα δεις δείγματα και θα παραγγείλεις. Και υποθέτω ότι είναι "design" γλυκά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌπως να έχει είναι αλλο consept που εμάς εδώ μπορεί να μας ξενίζει. Σίγουρα θα έχουν δοκιμάσει να το φέρουν και σε μας, δεν ξέρω βέβαια πόσο αποδοχή έχουν και τι ανάπτυξη μπορούν να πετύχουν (ειδικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς!)Εμείς εδώ θέλουμε άλλα γλυκά και πληθώρα γλυκών, πρώτα να τρώνε τα μάτια και μετά το στόμα χεχε....Σε κάποιους όμως αρέσει το διαφορετικό!
Είχα κάνει ένα παρόμοιας αντίληψης ζαχαροπλαστείο πριν αρκετά χρόνια, ήταν τελείως διαφορετικό από τα γνωστά σε design, εμφανισιακά τα γλυκά δεν σου έλεγαν τίποτα (ήταν γλυκά "ξενοδοχείου"), επένδυαν στη γεύση και είχαν εξαιρετικό chef και φυσικά ήταν πανάκριβα. Προσπάθησαν να κάνουν αλυσίδα αλλά δεν τσούλησε το πράγμα....δεν έπιασε στην Ελλαδα το consept, τουλάχιστον τότε.