Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ένα Chic Διαμέρισμα στο Soho


Nα 'μαστε και πάλι Λονδίνο! Πρόκειται για ένα διαμέρισμα σε ένα βιομηχανικό κτίριο του 1860 στο Soho, που ανανεώθηκε σε παλ τόνους και λίγες glam νότες. Ένα χαλαρό περιβάλλον, ήρεμη ατμόσφαιρα σε γκρι και καφέ χρώματα που το κάνουν οικείο και ζεστό. Τα έπιπλα αναμιγνύουν το vintage και με το σύγχρονο και αναδεικνύουν θαυμάσια το παλιό κτίριο. 




Το σαλόνι είναι απλά υπέροχο με αυτόν τον θεικό καπιτονέ καναπέ στο χρώμα της λεβάντας, το υπέροχο φωτιστικό και τη διπλή πολυθρονίτσα (πάνω στα αριστερά) που λατρεύω τελευταία! Τα τραπεζάκια είναι μεταλλικά με λεπτά πόδια για να δένουν αρμονικά με τα ογκώδη έπιπλα του καθιστικού.


Η κουζίνα είναι πολύ ιδιαίτερη, με μια νησίδα στη μέση και αντί για τα κλασικά ντουλάπια μεταλικές ανοιχτές ραφιέρες.



Το μπάνιο υπέροχο και retro, μοιάζει με δωμάτιο περισσότερο!


Και η κρεβατοκάμαρα λιτή με κολωνάτο κρεβάτι. Προσέξατε υποθέτω τις γύψινες διακοσμήσεις της οροφής, κάνουν θαυμάσια αντίθεση με το λιτό βιομηχανικό χαρακτήρα του κτιρίου. Ένα όμορφο σπίτι χωρίς πολλά πολλά!


spottted in everythingfab

3 σχόλια:

  1. Βερόνικα μόλις βρήκα το μπλογκ σου και ξετρελάθηκα με τις αναρτήσεις σου!! Ιδίως εκείνη με την διακόσμηση από τα περιοδικά!! Φοβερό, θα προσπαθήσω να φτιάξω το στεφάνι για το γραφείο του ανδρα μου!!!Καλώς σε βρήκα και πιστεύω να τα λέμε!! Καλό βράδυ, καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ Μάνια! Καλώς μας ήρθες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά σικάτο με πολύ όμορφα χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...