Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ένα Απλό και Φρέσκο Διαμέρισμα στη Μαδρίτη


Ένα πολύ γλυκούλικο απλό διαμέρισμα στη Μαδρίτη που σχεδιάστηκε για ένα νεαρό ζευγάρι με παιδί. Βασικά το ζευγάρι την έφυγε για την Αμερική (η ρημάδα η κρίση που σε κάνει μετανάστη!) και χρησιμοποιεί το διαμέρισμα όταν επιστρέφει στα πάτρια εδάφη. Λίγα πράγματα και καλά λοιπόν, με αέρα από Μεσόγειο! Ένα χώρο για ξεκούραση και χαλάρωση. Τα δωμάτια είναι λευκά και το χρώμα εισβάλει μέσω των επίπλων και αντικειμένων. Νότες παιχνιδιάρικες και ευρηματικές που αναπολούν τη φύση και τον ήλιο. Τέλεια η ταπισερί με την union jack στον τοίχο! Κουρτίνες δεν υπάρχουν (τι να τις κάνεις με τόσο όμορφα εσωτερικά παντζούρια?), πίνακες που ακουμπούν χαμηλά και γενικώς μια έντονη έλξη με το δάπεδο το consept της επίπλωσης. Ωραίο δεν λέω .... αλλά δε κοψομεσιάζεστε?



Πάω με τρέλα και κορδέλα τον ξύλινο χύμα πάγκο κάτω από τον οποίο φωλιάζουν κουτιά με πραμάτεια. Αυτό το τραπεζάκι, το ξύλινο το ethnic μου κλείνει το μάτι τσαχπίνικα!


 Και δίνει στυλ στο χώρο!! Χαρούμενα μαξιλάρια στον καναπέ κι ενδιαφέρουσες συλλογές φιλοξενούνται στην λευκή βιτρίνα.




Ωραία τα πολύχρωμα καρεκλάκια της κουζίνας κι ακόμα ωραιότερη η επέμβαση με χαιμαλιά στο φωτιστικό της κουζίνας! 




Η κρεβατοκάμαρα τόσο λιτή αλλά με περισσή προσωπικότητα! Άνευ κεφαλαρίου αλλά με κουνουπιέρα, αποκτά στυλ χάρη στον μεγάλο ξυλόγλυπτο καθρέπτη που ακουμπά κατάχαμα και την υπέροχη vintage κούκλα ραπτικής.



Και το μπάνιο, τεράστιο και κομψό! Ο πολυέλαιος, οι πίνακες και τα διακοσμητικά του δίνουν εκλεκτικό ύφος.



Ένα ωραίο παράδειγμα πως μπορείς να φτιάξεις ένα καλόγουστο κι ευχάριστο σπίτι με μικρό budget!

via  Micasa

spotted in freshome

1 σχόλιο:

  1. Φοβερος ο μεγαλος καθρεφτης στην κρεβατοκαμαρα κ πολυ γλυκο μπανιο,αν κ απλο.Ο πολυελαιος,ο πινακας κ οι αδειες κορνιζες δινουν στυλ κ πολυτελεια.Πραγματι με λιγα χρηματα μπορεις να κανεις ενα ομορφο κ ξεχωριστο σπιτακι.
    Γουστο θελει πανω απ ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...