Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Το Τέλειο High Tech Κρεβάτι


Το όνειρο των περισσότερων αντρών που γνωρίζω! Όταν φτιάχνω μια κρεβατοκάμαρα η συνήθης μάχη που δίνω (και χάνω κατά κράτος!) είναι η μάχη της τηλεόρασης. Θεωρώ κακή επιλογή την τηλεόραση στο δωμάτιο ύπνου για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά βλέπω ότι οι περισσότεροι (αλλά και περισσότερες) σήμερα δεν αντέχουν καν τη σκέψη να μην έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό τους.



Όπως και να 'χει ορίστε μια κρεβατοκάμαρα κατάλληλα εξοπλισμένη για τα πάντα, μόνο καφέ δεν φτιάχνει αλλά δεν παίρνω και όρκο! Αυτό το πολυτελές σύστημα κρεβατιού (ή και αεροσκάφος) από την HiCan είναι σχεδιασμένο για να σας εξυπηρετεί ως ένα καταφύγιο χαλάρωσης και διασκέδασης. 


Διαθέτει σύστημα blinds για ξεκούραστο ύπνο, οπτικοακουστικό σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, ένα ενσωματωμένο υπολογιστή κομπλέ με όλα τα διαθέσιμα multimedia (παιχνίδια και τις σχετικές κονσόλες που δεν ξέρω και δεν θέλω να ξέρω!), συνδεδεμένα με ένα προτζέκτορα για να απολαμβάνετε high definition ταινίες που προβάλονται πάνω σε μια home theater οθόνη που κατεβαίνει μπροστά από το κρεβάτι. 


Και σαν να μην έφθαναν ΟΛΑ αυτά, το HiCan είναι εξοπλισμένο με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα μελετημένο ώστε να διαχειρίζεται όλα αυτά τα καλούδια, από το φωτισμό και τα blinds μέχρι κινήσεις του στρώματος (?) και τα multimedia gadgets. Aπορίας άξιον το γεγονός ότι δεν σκέφθηκαν να βάλουν ρόδες! Να μη κυκλοφορείς τέτοιο μαραφέτι?



                          Κάτι μου λέει ότι θα καταλήξετε να κοιμάστε στη μπανιέρα! 

                                                   via home-designing


2 σχόλια:

  1. Αχ και γω το ιδιο προβλημα εχω!!! Ευτυχως δεν εχει βρεθει ακομα η καταλληλη τηλεοραση για την κρεββατοκαμαρα, αλλα ετσι και βρεθει θα το κανω ταμα να γκρινιαζω ασταματητα μεχρι να ξεκουμπιστει!!!
    Αλλα αυτο το κρεββατι ειναι θεικο!!! Θα το εβαζα ευχαριστως στο σαλονι μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι χρυση μου, θα την κρατας αναμμενη στη διαπασών μέχρι να αποφασισει να την ξηλωσει ΑΝ θέλει να κοιμηθεί! Χε χε χε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...