Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Ένα Σπίτι στο San Francisco

Ένα Βικτωριανό σπίτι στο San Francisco, μετά από μια δεκαετία αναστηλώσεων και ανακαινίσεων αποκαλύπτεται. Η ιδιοκτήτρια Rosy Strazzeri-Fridman επέλεξε να δημιουργήσει μια διακριτική διακόσμηση σε λευκό φόντο ώστε το ίδιο το σπίτι να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. 

Βρίσκω υπέροχο τον τρόπο που συνδυάζονται vintage κλασικά κομμάτια με μοντέρνα, όπως ο γαλλικός Provincial καναπές με το γυάλινο minimal τραπέζι. Ένας χώρος μονοχρωματικός σε ουδέτερους τόνους χρειάζεται διαφορετικές υφές για να μη γίνει βαρετός κι αυτό έχει επιτευχθεί μέσα από τις επιλογές σε υφάσματα και χαλιά. 
                                Λατρεύω αυτές τις γωνιές στα βικτωριανά σπίτια! 
Προσέξτε την μοδιστρική κούκλα στη γωνία. Ένας ωραίος διακοσμητικός τρόπος για να βολέψεις ρούχα στην είσοδο.Οι ουδέτεροι τόνοι λειτουργούν ενωτικά για τις διαφορετικές καρέκλες της τραπεζαρίας. Ολα vintage κομμάτια σε διαφορετικά ξύλα που όμως δένουν λόγω των χρωμάτων των επενδύσεων τους και του λευκού φόντου των τοίχων. Δεν είναι εκπληκτική η μπερζέρα αριστερά? Ειδικά στις κλασικές τραπεζαρίες μου αρέσει πολύ ο συνδυασμό διαφορετικών ξύλων και καθισμάτων. Η βιτρίνα βάφτηκε λευκή εσωτερικά για να μειωθεί ο όγκος της και να συμβάλει στο δέσιμο των διαφορετικών στοιχείων.


Παρατηρείστε πώς η τοποθέτηση μιας γυάλας πάνω σε απλά μπουκαλάκια με φτερά και πούπουλα τους δίνει αξία και τα μετατρέπει σε έργα τέχνης.Το παιδικό δωμάτιο με ένα φθηνό κρεββάτι από το ikea κι ένα sheepskin, συνδυάζονται με vintage βαλίτσες και δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό ρετρό δωμάτιο.           Στην κρεβατοκάμαρα με τα vintage έπιπλα κερδίζουν τις εντυπώσεις οι υφές των υφασμάτων.
          Στη μοντέρνα minimal κουζίνα αντίθεση κάνουν ο κλασικός καθρέπτης και ο πολυέλαιος.

                                                        via country living

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...