Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ένα Χαριτωμένο Σπίτι Στην Ολλανδία



Μια μίξη σκανδιναβικού με ολίγη από μποέμ γεύση. Το μενού είναι ασπρόμαυρη παλέτα με μικρές ποσότητες χρωμάτων. Vintage έπιπλα και αντικείμενα ατάκτως εριμμένα και ανακατεμένα δημιουργούν ένα πολύ γλυκό  αποτέλεσμα που δείχνει chic και κομψό χάρη στο ουδέτερο φόντο τοίχων, δαπέδων και επίπλων.



Το ουδέτερο background δίνει τη δυνατότητα να συνδυαστούν πετυχημένα τόσα ετερόκλητα αντικείμενα. Πόσο χαριτωμένη δείχνει αυτή η γωνιά φαγητού με τον αχταρμά διαφορετικών επίπλων συν το πουά τραπεζομάντηλο? Το τραπέζι, το κυρίως έπιπλο ξεχωρίζει όντας βαμμένο σε έντονο κίτρινο και σβήνει όλες τις διαφορές.



              Ο διάδρομος εντελώς ουδέτερος ξεκουράζει το βλέμμα.



Γωνιά σκοτεινή και ατμοσφαιρική με κερδίζει με το μαύρο γυαλιστερό πάτωμα και τα υπέροχα κολλιεδοφορούντα κεφαλάκια! Λεπτομέρειες σε μωβ τραβούν το βλέμμα.





Η κουζίνα υπέροχη.....καθόλου πρακτική (για τα δικά μου γούστα), αλλά παρόλα αυτά σαγηνευτική! Προσέξτε το απίθανο πάτωμα, είναι το πιο εντυπωσιακό δάπεδο σε όλο το σπίτι. Άσπρο-μαύρο καρώ και χρώμα στις λεπτομέρειες! Το στυλ εύκολο να εφαρμοστεί σε μια παλιά κουζίνα χωρίς πολλά έξοδα.



Μια μαύρη βαμμένη armoire - βιτρίνα στην τραπεζαρία γειώνει το δωμάτιο.





Το υπνοδωμάτιο είναι εντελώς μποέμ! Ένα κλασικό καπιτονέ κρεββάτι με διάφορα μοτίβα και χρώματα να το καλύπτουν, ενώ έχουμε μοτίβα σε χαλιά, σκαμπώ και ταπετσαρίες. όλα διαφορετικά και παρόλα αυτά ισορροπούν γιατί υποστηρίζουν συγκεκριμένα χρώματα, ενώ ο αχταρμάς από φωτογραφίες στον προσκέφαλο δημιουργούν μια ταπετσαρία "ζωντανή" γεμάτη αναμνήσεις και ενέργεια! Ένα δωμάτιο με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ!! 





Παλιά vintage κουτιά ντυμένα με υφάσματα φιλοξενούν τα κοσμήματα κι αξεσουάρ της κυρίας του σπιτιού.



Εκπληκτική η βιτρίνα και πολύ χρήσιμη, μου αρέσει πολύ στις κρεββατοκάμαρες.



                 Το μπάνιο λιτό και ήρεμο χωρίς διακοσμητικές εξάρσεις.



Απίστευτη η φωτογραφία με το χιόνι στην αυλή! Ένα ακόμα υπέροχο σπίτι διακοσμήμενο με παλιά έπιπλα, έξυπνα ανανεωμένα, με σωστές χρωματικές επιλογές και φθηνές διακοσμητικές λύσεις. Αποτέλεσμα : μια ατμόσφαιρα μοναδική!



Taverne Agency - photo : Anouk de Kleermaeker
spotted on nicety.livejournal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...