Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Ιδέα για το Μακρόστενο Παιδικό Δωμάτιο


conteudo 4
casa de valentina

 Συμβαίνει συχνά μέσα στα διαμερίσματα κλουβιά που χτίζονται σήμερα, τα υπνοδωμάτια να βγαίνουν μακρόστενα σαν γκαρνταρόμπες ένα πράγμα και εσύ να 'σαι υποχρεωμένος να στιβάξεις εκεί μέσα δύο παιδιά. Άντε να βρεις λύση πως θα καταφέρεις να τα τακτοποιήσεις! Μέσα από ένα αφιέρωμα που έκανε η casa de valentina στα παιδικά δωμάτια τσίμπησα αυτή τη genial ιδέα! Ένα παταράκι υπερυψωμένο δημιουργεί θέσεις για δύο στρώματα και πάγκο γραφείου. Θα υποθέσω ότι υπάρχει ντουλάπα από την απέναντι πλευρά. Η σκαλιέρα μπορεί να κρύβει αποθηκευτικό χώρο με τα ανοιγόμενα πατήματα και να κινείται χάρη σε κρυφά ροδάκια.

Προσωπικά θα σχεδίαζα το χώρο έτσι ώστε να δοθεί περισσότερος χώρος στα γραφεία (υποθέτουμε πάλι ότι υπάρχει άλλο ένα γραφείο από την άλλη πλευρά της κατασκευής) και θα διαμόρφωνα το μεσαίο κομμάτι με συρτάρια και ντουλάπια. Ή ακόμα καλύτερα θα μπορούσε να σχεδιαστεί έτσι η κατασκευή ώστε να υπάρχουν τροχήλατα κομμάτια που να εκμεταλεύονται και το χώρο κάτω από τα κρεββάτια. Όπως και να 'χει είναι μια καλή ιδέα με πολλές εφαρμογές!

1 σχόλιο:

  1. Σου απονέμω με τιμή ένα βραβείο και σε καλώ να γράψεις 7 αλήθειες για σένα και να συνεχίσεις το παιχνίδι δίνοντας με τη σειρά σου βραβείο σε 15 μπλογκοφίλους-ες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...