Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ένα Boho Βρεφικό Δωμάτιο

Wholeroom_rect640


Ένα βρεφικό δωμάτιο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα ανήκει στην μπέμπα Eulalie, της οποίας η μαμά είναι fashion stylist στο Sydney. Η εν λόγω μαμά δεν διακόσμησε το δωμάτιο με κάποιο θέμα απλά το επίπλωσε με λίγα vintage έπιπλα, κάποια από τα οποία ήταν δικά της ως μπέμπα! Έφερε λοιπόν την μικρούλα σπίτι και σιγά σιγά, χωρίς να έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό το διακόσμησε με πράγματα που της άρεσαν και μάζευε εδώ και χρόνια. To αποτέλεσμα είναι ένα δωμάτιο χαρούμενο και παιχνιδιάρικο, με ύφος και προσωπικότητα!



E02_rect640


Υπέροχη ιδέα η γωνιά με τις μαξιλάρες, προσβάσιμη από το μωρό και ιδανική για παιχνίδι και παραμύθια πριν τον ύπνο. Προσέξτε το κλαδί που λειτουργεί ως κουρτινόξυλο στο παράθυρο!

E03_rect640

Η καμήλα είναι καταπληκτικό παιχνίδι που απολαμβάνεται δεόντως από την μπέμπα, όπως βλέπουμε!

Camel_rect640


Επειδή το budget ήταν περιορισμένο, οι πίνακες είναι ιδιοκατασκευές με έξυπνες ιδέες εσωτερικά, όπως κεντημένα vintage μαντηλάκια! Το δεντράκι είναι ένα κλαδί από τον κήπο.

E04_rect640


Η πράσινη συρταριέρα είναι εύρημα από παλαιοπωλείο. Γοητευτική χαρίζει στυλ στο δωμάτιο.

Img_0880_rect640


Το όνομα της μπουμπούς σχεδιάστηκε με το photoshop και αφού εκτυπώθηκε κολλήθηκε με διπλής όψεως ταινία. Ωραίο, εύκολο και φθηνό! Η συρταριέρα Hemnes από την Ikea εκτελεί χρέη αλλαξιέρας.

E06_rect640


Όμορφα vintage διακοσμητικά έχουν συλλεχθεί από την μαμά επί σειρά ετών. Τα ζωάκια είναι αυτοκόλλητα τοίχων.

Img_9899_rect640


Η κούνια είναι οικογενειακό κειμήλιο κατασκευασμένο από τον παππού της ευτυχούς μαμάς! 

E07_rect640


              Vintage βαλίτσες φιλοξενούν παιχνίδια και βιβλία!

E08_rect640

Πολλή όμορφη η κουνουπιέρα, προστατεύει το μωρό από τα ενοχλητικά κουνουπάκια και ταυτόχρονα στολίζει την κούνια.

E09_rect640


Δεν είναι καταπληκτική ιδέα το κλαδί - κρεμάστρα? Ρούχα και παπουτσάκια βρίσκουν τη θέση τους χωρίς να δημιουργούν ακαταστασία στο δωμάτιο.

E10_rect640


Τα στενά οικονομικά τέχνας κατεργάζονται! Μια παλιά κορνίζα βαμμένη κίτρινη, ακουμπάει απευθείας στον τοίχο, όπου έχουν κολληθεί αυτοκόλλητα. Έξυπνος και φθηνός τρόπος για να στολίσεις τοίχους.

E11_rect640


Τα ινδικά μαξιλάρια ταιριάζουν θαυμάσια στον χώρο και δίνουν την μποέμ νότα στη διακόσμηση. Ένα υπέροχο δωμάτιο λοιπόν που μας έδωσε ωραίες ιδέες για οικονομική διακόσμηση.

E12_rect640

                                                                 via ohdeedoh

7 σχόλια:

  1. καλημέρα,
    ασταμάτητη είσαι φιλενάδα... θέλω και εγώ ένα τέτοιο βρεφικό δωμάτιο χεχε.. Τα ρούχα βέβαια δεν θα τα είχα εκτεθειμένα αλλά είναι τέλειο το στυλ..
    φιλούδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα πραγματικά διαφορετικό βρεφικό δωμάτιο, με ύφος και στυλ και μία απόδειξη οτι ένας όμορφος χώρος δεν απαιτεί και πολλά χρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα κορίτσια!
    Λοιπον Σοφία πιστευω οτι υπαρχει ντουλαπα στην αλλη πλευρα που δεν δειχνει κι οτι το κλαδι ειναι μια πολλη καλη λυση για καποια ρουχα που συνηθως εχεις χυμα στο χωρο, εγω πχ εχω καποια παντελονακια (που φοραμε εξω) φορμες (που φοραμε μεσα) μπλουζακια γενικως καποια ρουχα που τα χρησιμοποιεις και σε αυτη τη φαση επειδη οι ντουλαπες μας ειναι τιγκα (και εκει προτιμω να βαζω τα καθαρα) σκεφτομουν οτι το κλαδι θα ηταν μια καλη λυση για αυτα τα ρουχα που βοσκανε εξω. Μαλιστα το δικο μας παιδικο ειναι ζωγραφισμενο με δεντρα και ζωακια και ενα ξυλο θα ταιριαζε θαυμασια.....κατι σαν κρεμαστρα δηλαδη. Θα σας βαλω φωτογραφία απο το παιδικό μας καποια στιγμη, δεν εχω ευρυγωνιο φακο να βγαλω καλες δυστυχως και είναι μικρό το δωμάτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι και εγώ μετά το κατάλαβα ότι ήταν για τα ρούχα που φοράμε και συνηθως τα ακουμπάμε όπου να'ναι, γιατί και εγώ δεν τα βάζω μαζί με τα καθαρά. Χώρο για κλαδί πάντως στο διαμέρισμα δεν εχω χεχε! Έχω όμως στο εξοχικό και είναι πολύ ωραία ιδέα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ τελεια η συρταριερα.Παλαιοπωλεια εχει μονο μοναστηρακι?Γνωριζετε πουθενα στην Θεσσαλονικη αν εχει?
    Βερονικα να μας κανεις ενα ποστ με το παιδικο σου.Να παρουμε κ ιδεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και επειδη ειμαι κ ακαματρα.Το κλαδακι πως το κρεμαμε?Τι χρειαζομαστε?Εκτος απ το κλαδακι βεβαιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κλαδάκι της κουρτίνας κρέμεται από λευκές κορδέλες από την οροφή. Το άλλο με τα ρούχα δεν μπορώ να διακρίνω καλά. Μπορεί να κρεμαστεί κι αυτό έτσι, αν και δεν θα μου άρεσε. Μπορεί να στερεωθεί και στον τοίχο.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...