Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Boho Στη Λισσαβώνα


Ένα διαμέρισμα γεμάτο χρώματα και μοτίβα στη Λισσαβώνα. Ανήκει στην interior designer Maria Luz Vasconcelos και είναι γεμάτο μοναδικά πολύχρωμα χειροποίητα αξεσουάρ και ιδέες. Ένας καναπές τελείως μποέμ και διαφοερικό χρώμα κουρτίνα σε κάθε παράθυρο. Και μια ροζ κινέζικη ομπρέλα καταμεσής του σαλονιού! Για να καταφέρεις να ισορροπήσεις τόσα χρώματα και στοιχεία πρέπει να είσαι ζογκλέρ του design!


H διακοσμήτρια ποζάρει μπροστά σε ένα πολύχρωμο ύφασμα που παίζει ρόλο background σε μια σύνθεση κορνιζών. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον........χμμμμμ!



Πόσο εντυπωσιακό είναι αυτό το έντονο ροζ και πως δένει με την πληθώρα χρωμάτων που πλημμυρίζει το σπίτι. Είναι το χρώμα που κυκλοφορεί σε όλους τους χώρους του σπιτιού.


Καμαρώστε το στην ταπετσαρία της κουζίνας!


Πολύ σεμνό το επόμενο δωμάτιο κι αρχίζω να ανησυχώ!


Δεν είναι τέλεια αυτή η παράθεση αναμνηστικών και διακοσμητικών ωσάν μπουγάδα στο σχοινί?



Και τι δεν έχει πάνω του αυτό το έρμο κρεββάτι και ΟΜΩΣ καταφέρνει να ισορροπεί χρωματικά! Μου αρέσει πολύ το ασπρόμαυρο ύφασμα που καλύπτει το υφασμάτινο κεφαλάρι.


Ο αχταρμάς χρωμάτων συνεχίζεται και στο παιδικό.


Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο να ισορροπήσει κάποιος τόσα πολλά μοτίβα και χρώματα. Θέλει δουλειά και πολλή προσοχή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!




                                                                            via 79ideas
                                                                 spotted on nicety.livejournal

2 σχόλια:

  1. Μέθυσα από τα χρώματα!!!! Πολύ χαίρομαι όμως! Βλέποντας μια επαγγελματία του είδους, παίρνω θάρρος για το δικό μου σπίτι που δειλά-δειλά έχει κατακτήσει με συνδυασμούς τα 5 (μόλις) χρώματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...