Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Ένα Παιδικό Δωμάτιο με Πολλά Μοτίβα

Μου αρέσουν τα παιδικά δωμάτια που δεν ακολουθούν τη γνωστή και συνηθισμένη γραμμή επίπλωσης με μελαμίνες και βακελίτες.  Που έχουν φαντασία και δεν φοβούνται το χρώμα, τα vintage έπιπλα και το σετάρισμα διαφορετικών μοτίβων. Ένα παράδειγμα είναι το δωμάτιο που σχεδίασε η Shannon Berrey. Κάποιος ίσως να φοβόταν να σετάρει τις ροζ φαρδιές ρίγες του τοίχου με άλλα διαφορετικά μοτίβα και χρώματα, η Shannon όμως όχι. Έχουμε φλορεάλ κεφαλάρι, ριγέ σκαμπώ και διαφορετικό μοτίβο στο χαλί και την κουρτίνα (που είναι στα ίδια χρώματα, το οποίο παίζει κεντρικό ρόλο στο κεφαλάρι ενώ δεν λείπει από τα σκαμπώ).


Στα έπιπλα βλέπουμε το πράσινο που επίσης κυριαρχεί στο ύφασμα του κρεβατιού, ενώ μικροέπιπλα κι αξεσουάρ σε έντονα χρώματα δένουν με τα υπόλοιπα χρώματα που έχουν τα υφάσματα. Πάνω από τη συρταριέρα έχει αναρτήσει μια σειρά από κάδρα με θέμα τις χάρτινες κούκλες που παιζαμε μικρές!


Τα γλυκύτατα ρετρό μαξιλαράκια που έχει στο κρεββάτι είναι αυτά που έχω εντοπίσει στο Etsy εδώ και καιρό. Όμορφες φατσούλες και σε καλές τιμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...