Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα Κεραμικά Από Την Αντιγόνη Πανταζή

Η Αντιγόνη Πανταζή η φίλη και κεραμίστρια για την οποία έχουμε μιλήσει πολλές φορές, έχει ξεκινήσει το δικό της blog πλέον όπου μπορείτε να θαυμάσετε τη δουλειά της και να κάνετε παραγγελίες. Για τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε μερικά πολύ καλόγουστα διακοσμητικά που πρέπει να δείτε. Είχα την χαρά να τα δω από κοντά σήμερα σε ένα χριστουγεννιάτικο bazaar που συμμετείχε και να ψωνίσω. Πρέπει να πω ότι είχε τον καλύτερα διακοσμημένο πάγκο. Τόση καλαισθησία και ευρηματικότητα που ντρεπόσουν να αγοράσεις κάτι για να μη χαλάσεις τη διακόσμηση!  Ξέρετε όσοι ασχολείστε με το κόσμημα ότι η παρουσίαση του είναι το Α και το Ω. Κρίμα που δεν έβγαλα φωτογραφίες για να σας τις δείξω. Ήμουν πολύ απασχολημένη προσπαθώντας να αποτρέψω τον μικρό μου νίντζα από το να ξηλώσει το μισό bazaar!


Σαν γνωστή ξεδιάντροπη φυσικά και αδίστακτο καταναλωτικό ον αγόρασα μερικά από τα υπέροχα μπωλάκια της από μαύρο (λατρεμένο!) πηλό μέσα στα οποία κούρνιαζαν νωχελικά τα πορσελάνινα κοσμήματα για να στολίσω το σπίτι μου όταν οι γιοί μου πάνε φαντάροι. Μόλις αντικρύσω αντικείμενα από μαύρο πηλό θολώνει το βλέμμα μου και ανοίγει το πορτοφόλι μου. Είναι αυτόματη αντίδραση!




Για τα κλειδάκια αυτά πρέπει να πω ότι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ από κοντά. Τόσο καλοφτιαγμένα που σαν σειρήνες σε αποπλανούν να τα αποκτήσεις! Στις φωτογραφίες χάνουν πάρα πολύ. Οι πρασινάδες να φύγουν....ξουτ! Τέλεια ιδέα για δωράκι δε το συζητώ.


Μαγνητάκια κεραμικά! Τα ματάκια είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! Παράγγειλα και θέλω αρκετά για να τα βάλω ως εικαστική σύνθεση στο ψυγείο μου, όσοι τα είδαν στο bazzar τα ερωτεύτηκαν! Που να τα βλέπατε κιόλας παρουσιασμένα στον πάγκο! Κάθε ματάκι βρισκόταν μέσα σε ένα κούτσικο μικρό μαύρο μπωλάκι που φυσικά αγόραζες πακέτο. Μικροσκοπικά έργα τέχνης!! ( Update : θα τα δείτε εδώ)


Τώρα που γνωρίζετε το blog να το έχετε υπόψη σας, δεν βρήκα περισσότερες φωτογραφίες προς το παρόν από χριστουγεννιάτικα, υπάρχουν όμως άλλα υπέροχα κεραμικά σαν το εκπληκτικά υαλωμένο δοχείο! Μπράβο Αντιγόνη!!


3 σχόλια:

  1. εξαιτερικά όλα!
    μου άρεσαν πάρα πολύ τα κλειδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ Σοφία έπρεπε να εβλεπες την παρουσίαση! Ήταν πραγματικά υπέροχη! Δεν είχαν καν φωτογραφική μηχανή μαζι μου δυστυχως! Άμα ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και για την αναρτηση και για τα θετικα σχολια! Βερονικα το μπλογκ σου με εχει εμπνευσει πολυ, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναστησει παγκο με κοσμηματα και ειχα ενθουσιαστει μονο και μονο απο τις ιδεες μου μου ερχονταν!!
    Αντε και του χρονου να εισαι και συ μαζι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...