Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Ένα Ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο Decor


Αυτό το πολύ ενδιαφέρον σπίτι είναι ένα αγροτόσπιτο του 1930 που ανήκει στην Jill Sharp Brinson, creative director του Ballard Designs. Μου τράβηξε το βλέμμα από την πρώτη φωτογραφία, ένας χώρος πολύ καλόγουστος και ιδιαίτερος!


Διακόσμηση εμπνευσμένη από τα πολλά ταξίδια της ιδιοκτήτριας και το εκλεκτικό της γούστο σε έλκει από την είσοδο. Παλιά ξύλα αναμειγνύονται με μέταλλα, υφάσματα κεντημένα στους τοίχους και διακοσμητικά στοιχεία από όλο τον κόσμο. Πόσο στυλ δίνει το κατάλληλο τραπεζομάντηλο!


Μου αρέσει πολύ η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, φινετσάτη και διακριτική χωρίς να χάνει σε λάμψη.Όχι το δεντράκι δεν είναι πακεταρισμένο για δώρο! Η Jill αποφάσισε να πρωτοτυπήσει φτιάχνοντας ένα, ας το πούμε γλυπτό που αποτίει φόρο τιμής στους αγαπημένους της Γάλλους καλλιτέχνες Christo και Jean-Claude τυλίγοντας το ψηλό έλατο με γκρι μεταξωτό ύφασμα και δένοντας το με σχοινιά. Σίγουρα σε προβληματίζει!  Το κλαδί με τα κρεμασμένα χαιμαλιά είναι πάντα από τα αγαπημένα μου στοιχεία!


Μου αρέσουν πολύ οι επιλογές της σε έπιπλα! Υποθέτω βέβαια ότι δεν κάθεσαι για να φας σε αυτά τα χαριτωμένα σκαμπουδάκια.


Γιρλάντες φαγώσιμες!

Υπέροχοι οι καθρέπτες ήλιοι πάνω στα παράθυρα! 


Ένα πολύ ωραίο και ιδιαίτερα στολισμένο σπίτι. Λίγα, λιτά και καλά, ένα παράδειγμα προς μίμηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...