Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Ένα Κομψό Θηλυκό Διαμέρισμα στη Μαδρίτη
 Ανήκει στη διακοσμήτρια Miriam Alia από το studio Living Pink και πρόκειται για ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών που βρίσκεται σε ένα παλιό κτίριο. Η διακοσμήτρια επέλεξε το λευκό στους τοίχους για φωτεινότητα και το wenge για τα δάπεδα, μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση που υποστηρίζεται από ανοιχτόχρωμα έπιπλα. 


Το ουδέτερο φόντο που δημιουργήθηκε αφήνει το πρωταγωνιστικό ρόλο στα έπιπλα και διακοσμητικά. Πολύ ωραία νότα τα ethnic φανάρια!


Τα ογκώδη έπιπλα όπως ο καναπές και τα τραπέζια έχουν επιλεχθεί κι αυτά σε λευκούς τόνους και μοντέρνα κομμάτια έχουν συνδυαστεί θαυμάσια με κλασικά ανανεωμένα με έντονα χρώματα όπως οι υπέροχες καρέκλες τραπεζαρίας και τα σκαμπώ. Το κλασικό στοιχείο ενισχύεται από επιλογές όπως το εξαιρετικό φωτιστικό στο καθιστικό και αντικείμενα όπως ο καθρέπτης ήλιος.


Εξαιρετικό το διακοσμητικό πίσω από τον καναπέ. Νομίζω ότι πρόκειται για κάγκελο, δυστυχώς νον άμπλας εσπανιόλ! Το χριστουγεννιάτικο δεντράκι το προσέξατε ε? Να 'μαστε και στο πνεύμα των εορτών!


Η τραπεζαρία κούκλα, οι καρέκλες δένουν θαυμάσια με το μοντέρνο γυάλινο τραπέζι ενώ φαντάζουν από τσαχπινιά χάρη στα παιχνιδιάρικα χρώματα. Μοντέρνα επιλογή σε τέχνη που συνδυάζεται ωραιότατα με το βαμμένο λευκό ξυλόγλυπτο καθρέπτη!Η κουζίνα πολύ μοντέρνα και minimal σε λευκή λάκα αποκτά ζωή χάρη στην εντυπωσιακή ταπετσαρία! Υπέροχα και τα σκαμπώ και μου αρέσει πολύ η γυάλινη πόρτα.Η κρεβατοκάμαρα πολύ απλή και διακριτική, με λευκά έπιπλα και χρώμα στα μαξιλάρια.


Το dressing room καταπληκτικό, από κείνα που μπαίνεις μέσα και τσιρίζεις. Υπέροχα κομψή ταπετσαρία!


Το μπάνιο ξένων είναι θεικό, πάγκος νιπτήρα επενδυμένος με καθρέπτη, εξαιρετική ταπετσαρία και θαυμάσια επιλογή τα ethnic φωτιστικά! Να μη θες να βγεις!


Πόσο χαρίζει ο πολυέλαιος στο μπάνιο!  Ένα μοντέρνο και minimal  λουτρό απογειώνεται από το φωτιστικό και την απλή αλλά κομψή κουρτίνα.


Ένα πολύ όμορφο και κομψό σπίτι από το οποίο μπορείτε να εμπνευστείτε για να διακοσμήσετε το δικό σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...