Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σαν να μην Έφυγαν Ποτέ!


Θεματάκι σήμερα να σας σηκωθεί η τρίχα, όσοι είστε ευαισθητούληδες. Εγώ βέβαια που έχω το σκηνογραφικό σαράκι ξετρελλάθηκα και τα ασπάζομαι ως έμπνευση, εσείς μπορεί και όχι. Φωτογραφίες σκαχτικές από σπίτια παλιά και παρατημένα λες και ήταν να χτυπήσει αστεροειδής τον πλανήτη ASAP και παράτησαν μέχρι και το τραπέζι την ώρα του γεύματος! Προς τι τόση βιασύνη ωρέ παλικάρια? Πολύ θα ήθελα να ξέρω!


Τούτες οι απίστευτες φωτογραφίες είναι ο δημιουργικός καρπός του Ολλανδού φωτογράφου Niki Feijen, που έχει ως χόμπυ την φωτογράφιση εγκατελειμένων οικοσυσκευών και χώρων παγωμένων στη δίνη του χρόνου (με έπιασαν τα ποιητικά μου πάλι, μη μου δίνετε σημασία).


Η σειρά Disciple of Decay παρουσιάζει την αντίφαση και τη θλίψη που εσωκλείουν  οικογενειακά σπίτια κάποτε πλημμυρισμένα από γέλιο και χαρά, που τώρα σαπίζουν από την μοναξιά περιμένοντας νοσταλγικά να γυρίσουν πίσω οι ιδιοκτήτες τους (που χλωμό το κόβω, αλλά τεσπά).
 

Κρεββατοκάμαρες στρωμένες με τα προικιά τους και τα ρούχα κρεμασμένα στην ντουλάπα, καθιστικά με τα παπούτσια να ξεκουράζονται μπροστά από την αδειανή πολυθρόνα, ενώ το σερβίτσιο απλωμένο πάνω στην τραπεζαρία μας περιμένει για τσιμπούσι (ευχαριστώ, έφαγα!)













Μπουυυυυυ!


Όνειρα γλυκά!

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...