Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Ένα Ιδιαίτερο Σπίτι στη Μοntana


 Σήμερα παίδες θα δούμε ένα σπίτι που με ενθουσίασε εκ πρώτης όψεως. Από κείνα τα μαυριδερά και δρακουλιάρικα με παλιατζούρες που λατρεύω. Όπου με λίγες ιδέες και γούστο χωρίς να ξεφραγκιαστείς στήνεις ένα γουστόζικο σπιτάκι. Πρωταγωνιστές οι εκπληκτικοί αφηρημένοι πίνακες της ιδιοκτήτριας prop stylist, set designer και ζωγράφου Heather Chontos. Στο σπιτάκι αυτό διαμένει με τις κόρες και το boyfriend Herb Thornby. Μια μικρή φάρμα λοιπόν που ανακαινίστηκε έγινε η φωλίτσα για αυτή την καλλιτεχνική οικογένεια. 


 Ξεκινάμε από την τραπεζαρία-γραφείο, εκλεκτική και στυλάτη.Very much to my taste! Ένας μαυροπίνακας δίπλα χρησιμεύει για τα μαθήματα των κοριτσιών (χρήσιμο!)


Προσοχή στην κουζίνα τώρα. Η ιδιοκτήτρια ξηλώνοντας τα πλακάκια πάνω από τον πάγκο αποκάλυψε ένα συνοθύλευμα από παλιά ταπετσαρία και σοβά και ερωτεύτηκε τόσο το σπέσιαλ εφφέ που απλά το πέρασε με βερνίκι για προστασία. Έβαψε τα ντουλάπια μαύρα και τοποθέτησε μια νησίδα.


 Έπιπλα παλιά και πεταμένα, όπως αυτό το μυστήριο ογκώδες ντουλάπι βάφτηκαν και απέκτησαν νέα ζωή.


 Στην (κατάμαυρη) κρεββατοκάμαρα ένα τεράστιο έργο κούρνιασε σε ένα λεπτεπίλεπτο τραπεζάκι. Προσέξτε πως η παλιά φθαρμένη κορνίζα του παραθύρου αποκτά εικαστική ιδιότητα.


 Καθημερινά αντικείμενα σε διακοσμητικό ρόλο!


 Genial ιδέα! Μια φθηνή κουρτίνα και μαύρες πινελιές που της δίνουν χαρακτήρα.Και το παιδικό δωμάτιο σε boho ύφος (σε απλά ελληνικά ότι του φανεί του λωλοστεφανή!)


Θαυμάστε περισσότερα έργα της καλλιτέχνιδος στο blog της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...