Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

Τα Παιδία Παίζει : ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ BAR
Παλιμπαιδίζετε που παλιμπαιδίζετε παλιόπαιδα, δεν πάτε να πιείτε το ποτάκι σας στο φυσικό σας βιότοπο? Ευκαιρία και να γυρίσετε το χρόνο πίσω μπας και μετακινηθεί λίγο πιο δεξιά η κατάθλιψη που μας ταλανίζει εσχάτως. Το Νηπιαγωγείο σας περιμένει για χαρωπές βραδινές δραστηριότητες. Πως λέμε βραδινό σχολείο? Κάτι τέτοιο! 
Ακόμα στον υπολογιστή κάθεστε? Ξουτ είπαμε! Και δεν σας στέλνω όπου κι όπου. Ένα εγκατελειμένο κτίριο στην οδό Κλεάνθους και Ελασιδών 8, στο Γκάζι, πρώην 53ο Νηπιαγωγείο Αθηνών έκανε ριζική ανακαίνιση και σας περιμένει για μεταπτυχιακά νηπιακού επιπέδου. Το λέει και η πινακίδα ( authentic stuff - δεν παίζουμε!) Διαθέτει και αυλή για δραστηριότητες στην ύπαιθρο.
 

Πολύχρωμη διακόσμηση, ευφάνταστα φωτιστικά, έντονες ζωγραφιές και τοιχογραφίες, παιδικά παιχνίδια – διακοσμητικά και χαλαρωτικός φωτισμός για να μην αρχίσετε τα χοροπηδηχτά παλαβιάρικα. Όχι άμα θες μη θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια!
 
 

Mέχρι που θα εξεταστείτε στον μαυροπίνακα, μη τυχόν και πάτε αδιάβαστοι!Α και το καλύτερο δεν σας το'πα. Σε ρόλο Dj ο the one and only Suspect που θα σας ψυχαγωγήσει σε πολλαπλά freestyle επίπεδα: Electronica, Soul,Funky, Swing, Soul Funk, Jazz, Reggae, Funky House, Electro, Jazzy House, Lounge, Hip Hop, latin house, electro swing κ.α. Συχνά πυκνά γίνονται μοναδικές και ετερόκλητες συναυλίες οπότε φροντίστε να ενημερώνεστε. Αμαρτία να τα χάνετε, για τέτοια είμαστε τώρα?

Από το Νηπιαγωγείο έχουν περάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες της freestyle σκηνής όπως:
Bonobo, Quantic, Alice Russel, Bellerouge, T-M Juke, Andy Smith, Aldo Vanucci, J-Star, Malente, Rob Lewis, Guts, Diesler, Henry Storck, Herbaliser και οι δικοί μας Locomondo. 


  Όπως είστε παίδες περάστε από το Νηπιαγωγείο στο Facebook να κάνετε ένα like ώστε να ενημερώνεστε για δρώμενα και διαγωνισμούς, γιατί άνθρωποι είστε και ξεχνιέστε.

 

 Αν δεν χορτάσατε, περαιτέρω ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο Νηπιαγωγείο Blog.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...