Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Celebrity Tour : Gisele Bündchen

Architectural Digest Gisele Bundchen and Tom Brady's House in LA 1

Κυκλοφόρησε επιτέλους (και πλάνταξε το διαδίκτυο) το ταπεινό σπιτικό της supermodel Gisele Bündchen και του αντρός της Tom Brady στο Los Angeles.

Gisele Bundchen 

Της αρέσει η απλότητα και η άνεση, δηλώνει η καλλονή εκ Βραζιλίας που επιθυμούσε διακαώς ένα σπιτικό που να μοιάζει με αληθινό σπίτι, από εκείνα που απλώνεις τις ποδάρες σου στον καναπέ και χαλαρώνεις. Και καθότι το ζεύγος προέρχεται από κουνελοοικογένειες διαθέτει σχεδόν μια ντουζίνα αδέρφια και κάτι δεκάδες ανήψια, οπότε χρειάζονταν μπόλικο χώρο για να τους δέχονται.

Architectural Digest Gisele Bundchen and Tom Brady's House in LA 2 
  
Το δικό τους home story ξεκίνησε προ εξαετίας όταν περιδιαβαίνοντας τις μαγικές εκτάσεις της νοτίου Καλιφόρνιας ανακάλυψαν ένα οικοπεδάκι χάρμα και κατάλαβαν εκ πρώτης όψεως πως τούτη η άγια γη έμελλε να φιλοξενήσει το παλατάκι τους.
 
 Architectural Digest Gisele Bundchen and Tom Brady's House in LA 3 
Για την κατασκευή του απευθύνθηκαν στον αρχιτέκτονα Richard Landry και την interior designer Joan Behnke. Έφτιαξαν λοιπόν το φτωχικό τους με κύριο στόχο την άνεση και τη λειτουργικότητα.

Architectural Digest Gisele Bundchen and Tom Brady's House in LA 4 

Άνετα είναι, λειτουργικά είναι, δεν τρελλαίνομαι κι όλας. Αλλά αυτή η ντουλαπίτσα, θα το ομολογήσω, από άποψη χώρου είναι το όνειρο κάθε γυναικός μοντέλας ή μη. 


Μπάνιο τεραστίων διαστάσεων με τζάκι για να ψήνεις καμμιά μπριζολίτσα την ώρα που μπανιαρίζεσαι.

 Architectural Digest Gisele Bundchen and Tom Brady's House in LA 6 
Το γυμναστήριο είναι αυτό που λέμε "έχω ένα playroom στην υπόγα και είπα να βάλω κάνα ελλειπτικό να περνάει η ώρα όταν χαζεύω τηλεόραση".

Architectural Digest Gisele Bundchen and Tom Brady's House in LA 7

Απ' έξω παλάτι κανονικό με την τάφρο του και τα όλα του (να σκυλοπνίγονται οι άτιμοι παπαράτζι!). Δύσκολοι καιροί για μοντέλα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...