Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Μαθήματα Κεραμικής στο Art Studio


 Οι λάτρεις της κεραμικής και των τεχνών θυμάστε φαντάζομαι την τελευταία έκθεση των μαθητών του Art Studio.  Η σχολή Art Studio λοιπόν της Αντιγόνης Πανταζή κάνει μια πολύ ωραία προσφορά σε όποιον αναγνώστη του blog θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητες του σε αυτή την υπέροχη τέχνη. Προσφέρει δωρεάν εγγραφή (απο 30€) για εγγραφές μέχρι 20 Σεπτεμβρίου. Όσοι πιστοί φιλότεχνοι προσέλθετε κι επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα που θα βρείτε στο τέλος, αναφέροντας ότι είστε αναγνώστες μας. Πιστέψτε με, θα ξετρελλαθείτε!


Στο εργαστήριο κεραμικής Art Studio, η Αντιγόνη Πανταζή διδάσκει την τέχνη της κεραμικής και της γλυπτικής με πηλό από το 2008. Οι σπουδαστές ξεκινάνε με τη γνωριμία όλων των τεχνικών μορφοποίησης και διακόσμησης του πηλού και συνεχίζουν εμβαθύνοντας τις γνώσεις τους μέσα από ομαδικά και ατομικά θέματα, πειραματίζονται με υλικά και τεχνικές και οδηγούνται στην έρευνα και υλοποίηση του ατομικού τους έργου. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν πρακτικό και θεωρητικό μέρος και η έμφαση της διδασκαλίας είναι προς την ανεξάρτητη δημιουργία και την ατομική έκφραση με άξονα την σύγχρονη καλλιτεχνική κεραμική. Η βιβλιοθήκη του εργαστηρίου είναι πλούσια σε βιβλία και περιοδικά κεραμικής απ’ όλο τον κόσμο που συνεισφέρουν στην αντίληψη των άπειρων δυνατοτήτων του υλικού καθώς προσφέρουν οπτικά ερεθίσματα για περισσότερη δημιουργία. Η κάθε σχολική χρονιά ολοκληρώνεται με την ομαδική έκθεση των σπουδαστών στον χώρο του εργαστηρίου. Η έκθεση δίνει την ευκαιρία να δείξουν οι σπουδαστές τη δουλειά τους όχι μόνο σε γνωστούς αλλά και σε νέα άτομα, του καλλιτεχνικού χώρου ή μη, να εισπράξουν σχόλια και να ανταλλάξουν απόψεις που θα τροφοδοτήσουν την εξέλιξή τους και θα τους φέρουν μπροστά σε νέες προοπτικές. Οι σπουδαστές κάθε χρόνο λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης μαθημάτων.


Η Αντιγόνη Πανταζή ασχολείται με την κεραμική από το 1998, ενώ το 2006 ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στην κεραμική αποφοιτώντας από το πανεπιστήμιο του Cardiff με αριστείο και με το πρώτο βραβείο της Ουαλικής κυβέρνησης για την τέχνη. Διδάσκει κεραμική από το 2007 σε σχολεία, δήμους, εργαστήρια ελευθέρων σπουδών και στο εργαστήριο της. Παράλληλα με τη διδασκαλία δημιουργεί τα προσωπικά της έργα και συμμετέχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.



Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις σελίδες:
ή επικοινωνήστε:
6977547909, 2110109133
antipantazi@yahoo.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...