Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Παιδικό Δωμάτιο


Σε αυτό το σπιτικό ο προβληματισμός ήταν οι αποθηκευτικοί χώροι. Και τι σκέφθηκε ο τετραπέρατος πατήρ? Να ανέβει σε ύψος και να δημιουργήσει αποθηκευτικό χώρο από κάτω. Κι όχι μόνο καθώς τα δαιμόνια πιτσιρίκια το χρησιμοποιούν ως κρυψώνα. Παλιά ντουλάπια από την Ikea τοποθετήθηκαν και στερεώθηκαν για να δημιουργηθεί η βάση του κρεββατιού, ενώ (το καλύτερο μου!) ένα παλιό (μισό) τραπεζάκι και η σκαλιέρα του Ikea δίνουν την πρόσβαση στην κορυφή.

Ανάμεσα στα ντουλάπια και τον τοίχο υπάρχει ένας στενός διάδρομος που οδηγεί εσωτερικά στην κατασκευή, στο σημείο που βλέπουμε τον πίνακα με την ασχημόφατσα. Η οποία έχει μάτια τρύπια (κάτι σε Ψυχώ δηλαδή!) για να μπορούν να παίρνουν μάτι ανενόχλητα τα πιτσιρίκια.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...