Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Το Πράσινο Σπίτι στο Cape Town


8585
O ιδιοκτήτης αυτού του εκπληκτικού σπιτιού στο Cape Town της Νοτίου Αφρικής Micky Hoyle, αγαπά το πράσινο και τα φυσικά υλικά. Στοιχεία που τον συνοδεύουν σε κάθε κατοικία που επιλέγει να μείνει. 

8584 
Η συγκεκριμένη κατοικία βρίσκεται σε μια πολύ γοητευτική τοποθεσία με θέα στην πόλη και διαθέτει πανέμορφο κήπο ολόγυρα, κάτι που ο αρχιτέκτονας κατάφερε να μεταφέρει στα ενδότερα χάρη στα μεγάλα γυάλινα ανοίγματα. Γήινη χρωματική παλέτα και φυσικά υλικά συνδέουν το μέσα με το έξω πετυχημένα.
The juxtaposition of smooth and rough, shiny and textured surfaces creates visual interest in the kitchen with its metal cabinets. The trophies were found at the Milnerton Market –
Πέτρα ξύλο και μέταλλο σε μεγάλες δόσεις!
Reclaimed crate wood has been turned into a textured feature
 Η κρεββατοκάμαρα είναι ίσως ο καλύτερός μου χώρος! Μου αρέσει ιδιαίτερα η κατασκευή από ανακυκλώσιμα ξύλα και πέτρα, συνδυασμένη με τα κρεμασμένα φωτιστικά.


Your Profile at House and Leisure

Your Profile at House and Leisure
Η κατοικία ανακαλύφθηκε τυχαία μέσω μιας δημοπρασίας αλλά ο ιδιοκτήτης δεν δίστασε να κάνει πολλές κατασκευές με τα ίδια του τα χέρια για να δημιουργήσει ένα χώρο φτιαγμένο στα μέτρα του και σύμφωνα με την αισθητική του.
Green House | House and Leisure

Photography Micky Hoyle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...