Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Δράση Ελληνίδων Blogger - Tea για την Λάμψη

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 06.00 μμ θα γίνει στο Εστιατόριο «Σκούφος - Εδέσματα», Κωνσταντινουπόλεως 140, Θεσσαλονίκη,  εκδήλωση με θέμα «Τea για την Λάμψη», μια πρωτοβουλία των μελών της «ΔΡΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ  BLOGGERS», για την οικονομική ενίσχυση της ΛΑΜΨΗΣ (Συλλόγου – Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βόρειας Ελλάδας).
Στο χώρο θα διατείθονται μαρμελάδες, μέλι, γλυκά του κουταλιού, σάλτσες, λικεράκια, τραχανάδες, ξηροί καρποί, αρωματικά βότανα, σαπουνάκια, κεριά και ότι άλλο σπιτικό από όλους τους φίλους της δράσης προς πώληση.
Τα προιόντα αυτά θα πουληθούν σε συμβολικό ποσό για να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα παρουσία εκπροσώπου της Λάμψης.
 
Τιμή εισόδου : 5 ευρώ (περιλαμβάνει καφέ και χειροποίητα εδέσματα) 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6934965684  κυρία Ρένα Χριστοδούλου 






Δημιουργήθηκε  Τον Μάιο του 2012
Απαριθμεί 410 bloggers εγγεγραμμένους στο blog, αλλά συμμετέχουν και άλλοι που δεν έχουν blog από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι στέλνουν τις συμμετοχές τους με e-mail.

Έχει πραγματοποιήσει  δράσεις :
.        Μάιος 2012 Πτολεμαίδα για τον Καλό Σαμαρίτη (Προεπισκόπηση) .        Μάιος 2012 Θεσσαλονίκη, έκθεση με θέμα κατασκευές μέσα σε συρτάρια, για το σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας -Θράκης (Προεπισκόπηση) ..       Δεκέμβριος 2012 Αίγιο, έκθεση με θέμα κατασκευές μέσα σε συρτάρια, για το Χαμόγελο του παιδιού.
.        Δεκέμβριος 2012 Θεσσαλονίκη, έκθεση με θέμα χειροποίητους κουμπαράδες από ανακυκλώσιμα υλικά, για το Παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης (Προεπισκόπηση) ..       Μάιος 2013 Πάτρα, έκθεση με θέμα χειροποίητους κουμπαράδες από ανακυκλώσιμα υλικά, για το Αντωνοπούλειο ίδρυμα.

Κι έχει στηρίξει
.        Σεπτέμβριος 2012, Αθήνα,  στήριξη των Ζωγράφων σε δράση για τα παιδιά, τα έσοδα ήταν για το Ζάννειο Ίδρυμα προστασίας παιδιών.
.        Δεκέμβριος 2012 Αθήνα, στήριξη του Μείνε δυνατός.
.        Δεκέμβριος 2012 Νευροκόπι Δράμας, στήριξη του bazaar του νηπιαγωγείου.
.        Δεκέμβριος 2012 Αθήνα, στήριξη του bazaar της Ελληνικής φιλοζωικής εταιρείας.
.         Απρίλιος 2013 Πτολεμαίδα, στήριξη του bazaar για το  Κοινωνικό παντοπωλείο. (Προεπισκόπηση) .        Μάιος 2013 Καλαμπάκα, στήριξη του bazaar- έκθεση  του θεατρικού εργαστηρίου Επί Σταγών, για την ενίσχυση της Κιβωτού του κόσμου στην Αθήνα.
 

Θέλω να τονίσω ότι βασική προυπόθεση είναι  να ορίζουμε που θα πάνε τα χρήματα, σε ποιο ίδρυμα η σύλλογο, να παρευρίσκονται εκπρόσωποι του ιδρύματος αν είναι δυνατόν καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για να παίρνουν οι ίδιοι τα χρήματα από τις πωλήσεις με αποδείξεις, να μην έχουμε λειτουργικά έξοδα, δηλαδή δωρεάν αίθουσα και προσωπική εργασία και το ποσόν να πηγαίνει  όλο στο εκάστοτε ίδρυμα η σύλλογο.

Εμείς ΔΕΝ διαχειριζόμαστε χρήματα.

Η Δράση μπορεί και διοργανώνει 2 το πολύ 3 το χρόνο με κοινό θέμα, όπως τα συρτάρια και οι κουμπαράδες, έχοντας την ευθύνη όλων των ανωτέρω.
Συμμετέχει όμως όπου αλλού γίνονται παζάρια η εκθέσεις για φιλανθρωπικό σκοπό και μας ζητηθεί.
Την ευθύνη για το αδιάβλητο την αναλαμβάνει ο φορέας που τα διοργανώνει.

Η επόμενη μας δράση είναι στις 23 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη για το σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Λάμψη.

Η επόμενη έκθεση μας θα γίνει στην Αθήνα στις 24 Νοεμβρίου για το Χριστοδούλειο ίδρυμα.

Τον Δεκέμβριο η Δράση στηρίζει και φτιάχνει χειροποίητα παιχνίδια για τα παιδικά χωριά Sos της Θεσσαλονίκης

Σας περιμένουμε όλους στις δράσεις μας!

Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής

Χριστοδούλου Ρένα
Τηλ επικοινωνίας : 6934965684  


http://drasigreekblogger. blogspot.gr/
https://www.facebook.com/ drasigreekblogger

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...