Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Low Budget Διαμόρφωση Κήπου

Outdoor Room

Δείτε αυτόν τον εντυπωσιακό κήπο και πάρτε οικονομικές ιδέες για να διαμορφώσετε το δικό σας. Με μερικά όχι τόσο ακριβά οικοδομικά υλικά και λίγη προσωπική δουλειά φτιάξτε ένα παράδεισο για την οικογένεια σας.


Outdoor Kitchen

Τα τσιμεντότουβλα τα έχουμε συνδέσει με άσχημες κατασκευές. Κι όμως είναι θέμα σχεδίου! Φτιάξτε ένα πάγκο-μπαράκι με μερικά τσιμεντότουβλα και ξύλινες τάβλες που θα περάσετε με ειδικό βερνίκι προστασίας. Με τα ίδια ξύλα (ανθεκτικά για εξωτερικούς χώρους) φτιάξτε ένα παταράκι για το καθιστικό σας.

Outdoor Room

Με τα τσιμεντότουβλα φτιάξτε επίσης ένα ωραίο παγκάκι σε μια γωνιά της αυλής. Ένα στρωματάκι και μερικά μαξιλάρια θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προυποθέσεις για ατελείωτες ξάπλες.

Pathway

Οι πλάκες από μπετόν τοποθετούνται στο έδαφος και καλύπτεται το χώμα με χαλίκι. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ότι σχήμα σας αρέσει χρησιμοποιώντας καλούπια. Είναι μια καλή λύση για να γλυτώσετε από το γρασίδι και το χώμα. Βάλτε φυτά και πρασινάδες περιμετρικά, εκεί που θέλετε.

Outdoor Room

Με τσιμεντότουβλα και πλάκες δημιουργήστε επίπεδα που θα φιλοξενήσουν τις γλάστρες σας δημιουργώντας συνθέσεις.

Outdoor Room

Στολίστε με φανάρια (μπορείτε να αγοράσετε φθηνά και να τα ντύσετε με σύρμα και χάντρες όπως αυτά που βλέπουμε) κάθε γωνιά του κήπου. Ομορφαίνουν, δίνουν ethnic style και φωτίζουν ατμοσφαιρικά τις βραδιές σας.

via bhg



3 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...