Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Ταξιδεύοντας Στη Γεύση


Μια υπέροχη και Ελληνικότατη ιδέα! 


Το αγαπημένο μας χάρτινο καραβάκι πλέει στα νερά της γεύσης χάρη στην ιδέα της Carnets parisiens. Σερβίρετε καραβάκια ψημμένα από φύλλο, σε θάλασσες σοκολάτας και σαντιγύ και καταπλήξτε τους καλεσμένους σας!


Διαβάστε τη συνταγή εδώ!




Images via Carnets parisien

spotted on 79ideas

2 σχόλια:

  1. Πω, πω φαίνεται πολύ ωραίο!!! Και στα μάτια, αλλά και στη γεύση νομιζω....η θάλασσα σοκολάτας θα το κάνει ακταμάχητο. Μαλλον θα το δοκιμάσω και σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...