Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Παρουσίαση Έκθεσης Κεραμικής Art Studio 2012



Όπως ανακοινώσαμε πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η ετήσια έκθεση των μαθητών του Art Studio υπό τη διδασκαλία της κεραμίστριας Αντιγόνης Πανταζή




Παραβρεθήκαμε φυσικά και φωτογραφίσαμε τα εκθέματα. Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι κάθε χρόνο βλέπουμε και ωραιότερα πράγματα! Εξαιρετικά έργα, καλοδουλεμένα, όμορφες εικαστικές δημιουργίες που ζήλεψα πολύ μεν εγώ αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από έργα καταξιωμένων κεραμιστών. 


Μπράβο σε όλους τους μαθητές και τους εύχομαι να συνεχίσουν τη δημιουργική τους πορεία στην τέχνη της κεραμικής καθότι και διαθέτουν ταλέντο αλλά επίσης στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η τέχνη μας ξεκουράζει και ηρεμεί, μας χαρίζει λίγη γαλήνη που τόσο χρειαζόμαστε.


Οι μουσούδες που καθαρίζουν τη βιτρίνα είναι οι γιοί μου που σήκωσαν το εργαστήριο στο πόδι!
















Τα μεσαία κομμάτια πάνω, έγιναν σε μπάρμπεκιου! Ω ναι!! Εξού και η καταπληκτική καπνιστή πατίνα.










Ας δούμε και μερικά από τα πολύ ωραία έργα της δασκάλας!



Οι μακρόστενες ανθρώπινες φιγούρες είναι από τα χαρακτηριστικά κομμάτια της Αντγόνης Πανταζή.



Εξαιρετικά δουλεμένα βάζα και γλυπτά.


Οι λεπτομέρειες στις φιγούρες είναι εκπληκτικές!


Το Art Studio βρίσκεται στην Ε. Μακαρίου 31, στο Ίλιον. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για όποιον ενδιαφέρεται για μαθήματα ή κεραμικά είναι 211-0109133 και 6977547909. Πληροφορίες επίσης στο mathimata keramikis και στο Ceramics-at-Art-Studio.



5 σχόλια:

  1. Οπως παντα υπεροχο το αρθρο και οι φωτογραφιες!! Ευχαριστουμε παρα πολυ! Τα συγχαρητηρια βεβαια πανε σε ολους τους μαθητες που δημιουργουν τοσο ομορφα πραγματα και με κανουν παντα πολυ περιφανη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να στε πάντα δημιουργικοί και να ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες εκθέσεις!

      Διαγραφή
  2. Βερόνικα ευχαριστούμε για την παρουσία σου στην έκθεση, αλλά και για την πολύ καλή παρουσίαση στο μλογκ σου. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε παρέα στο εργαστήριο της Αντιγόνης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...