Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Σκανδιναβικό Rustic



Ένα πολύ όμορφο σκανδιναβικό σπίτι που βρήκα στο blog norskeinteriorblogge. Η πρώτη φωτογραφία με κέρδισε με το καλημέρα. Η rattan πολυθρόνα με τα λευκά μαξιλάρια και τη νεκροκεφαλή μου προκαλεί ρίγη απόλαυσης! Η προβιά, οι κενές κορνίζες και τα ethinc φανάρια ολοκληρώνουν την ευτυχία μου.






Και η απόλαυση συνεχίζεται στον υπόλοιπο χώρο! Υπέροχα παλιά έπιπλα που δείχνουν την ηλικία τους χωρίς φτιασίδια συνδυάζονται με design κομμάτια, μέσα σε ένα λευκό χαλαρό σπίτι.


Αυτό το στρογγυλό ethnic τραπεζάκι με ενθουσιάζει κάθε φορά που το βλέπω!



Η πατίνα του χρόνου και της φθοράς είναι διακριτή παντού και δημιουργεί ζωγραφική ατμόσφαιρα.






Ντουλαπάκια σκουριασμένα θυμίζουν ζωγραφικό πίνακα! Η κατάργηση του μπογιατζή αυτό το σπίτι.




Γράψε με ταινία στον τοίχο ότι σε εκφράζει! 


6 σχόλια:

  1. καλημέρα καλημέρα! Μου αρέσουν αυτά τα σπίτια, μου βγάζουν μια ζεστασιά.. Αυτή την βδομαδα θα δούμε για έπιπλα με τον καλό μου, μου αρέσουν τα παλιά κομμάτια, σαν πινελιές όμως και φοβάμαι μην χαθώ στους συνδιασμούς και δεν βγει κάτι καλόγουστο. Τα σεταρισμένα σπίτια και τα πολύ μοντέρνα έπιπλα δεν με εκφράζουν. λέω να πάρουμε για αρχή καναπε και κρεβατοκάμαρα και να μην αγχωθούμε, όταν βρούμε κάτι να μας αρέσει να το βάζουμε.. Τι λέτε? Βέβαια το φθινόπωρο είναι ο γάμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα Λία! Συμφωνώ μαζί σου. Θα σου συνιστούσα μάλιστα να μη πάρεις σεταρισμένη τη κρεββατοκάμαρα, σετ δλδ κρεββατι με κομοδίνα και τουαλετα. Θα κάνω κάποιο θέμα με διαφορετικά κομοδίνα για να πάρεις ιδέες!

      Διαγραφή
    2. Να συμφωνήσω κι εγώ με την σειρά μου! Πέρασε πια η εποχή του σετ! Πάρτε παράδειγμα από τους Σκανδιναβούς. Το κατέχουν το θέμα και μου αρέσει πολύ αυτή η λευκή, φωτεινή λιτότητα που διαθέτουν τα δωμάτιά τους!

      Διαγραφή
  2. Και εγω θα συμφωνησω.Ψαξε να βρεις μια συρταριερα πχ αντικα,ενα μοντερνο κρεβατι,μια καρεκλα λουδοβικου,ενα μοντερνο φωτιστικο...

    Εμενα που ειναι πατινα εξ ολοκληρου,τρελαινομαι βεβαια για αυτο το στυλ,πως να την κανω την ανατροπη?Σκεφτομουν για μια μοντερνα καρεκλα,κουνιστη,δεν θυμαμαι πως την λενε,η ενα φωτιστικο μοντερνο δαπεδου.Τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενη πατινα ειναι η κρεββατοκάμαρα? Βασικά χωρίς φωτογραφίες του χώρου και των επίπλων είναι δύσκολο να εκφερουμε γνωμη που να μην ειναι αοριστη.

      Διαγραφή
  3. Το κρεβατι ειναι σιδερενιο σε πατινα και τα υπολοιπα επισης πατινα.Σε ρομαντικο στυλ.Δεν θελω να βαλω παντου λουλουδια και αγγελακια,θα γινει πολυ girly κ δεν μ αρεσει.Πως μπορει να εκμοντερνιστει η να γινει πιο αρσενικη μια τετοια κρεβατοκαμαρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...